Резил! Мъжът на Ася Капчикова я изритал от вкъщи, взел й децата, оставил я без пари

Резил! Мъжът на Ася Капчикова я изритал от вкъщи, взел й децата, оставил я без пари
A A+ A++ A

Ася Капчикова е останала без пукната пара, изгонена от бащата на трите си деца, който я издържаше в последните години. Това се говори в светските среди в София. Бившата Мис Плеймейт се била прибрала при майка си в родния Девин и там се чудела как да свърже двата края. Децата били останали при баща си в София.

Еротичната моделка, която в последните години се опитва да играе ролята на порядъчна жена и многодетна майка, години наред упорито криеше с кого споделя живота си. Плеймейтката роди от мистериозния си мъж цели три деца за година и половина – двама близнаци в средата на 2020-а и още един син в края на 2021-а. И трите си деца Ася кръсти със странни имена, започващи с буквата И – Ивиан, Ианик и Ириан. Твърди се, че името на бащата било Ивайло. Явно децата са кръстени на него. Бил бизнесмен – ресторантьор, който отдавна бил прехвърлил петдесетака, но се поддържал и изглеждал запазен. Блондинката живеела с него като принцеса, само че нравът му бил доста избухлив и от време на време изливал гнева си върху нея, твърдят софийските клюкари. Мистериозният ресторантьор много държал жена му да не се хвали с него, да пази прилично поведение и да не показва децата им в социалните мрежи. Именно затова Ася никога не е публикувала в профилите си снимки на лицата им – винаги ги крие в емотикони. Твърди се още, че ресторантьорът имал и голяма дъщеря от предишна своя връзка. Тези подробности за него излизат в медия за първи път.

Не е ясно с какво бившата еротична моделка е предизвикала гнева на своя благодетел, но вече от седмици тя живеела при майка си в родния Девин. Мъжът й я бил изгонил от дома си само с дрехите на гърба й. Не й позволил да вземе децата със себе си. Те останали при баща си, който обаче нямал много време за тях и ги бил поверил на грижите за професионални детегледачки. Самата Ася преди време се беше хвалила, че разчита на други жени в грижите за момчетата. По този начин имала достатъчно време за самата себе си – да ходи на фитнес, да се разкрасява и да се радва на живота с парите на мъжа си. Не е странно, че успяваше да влезе във форма за отрицателно време след ражданията.

Този гръм в рая се очакваше отдавна. Още миналата година на рождения си ден през пролетта плеймейтката показа разкрепостени свои записи в социалните мрежи. Това стана след доста дълъг период, в който се опитваше да пази поведение. Нищо чудно въпросните записи да не са били единственото прегрешение на многодетната майка и мъжът й да се е вбесил, ако е прекалила.


#Ася Капчикова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници