Григорова след балотажа: Вдъхнахме надежда на гражданите

Григорова след балотажа: Вдъхнахме надежда на гражданите
A A+ A++ A

Благодаря на Иван Таков, който бе в основата на коалицията, която ме издигна. Благодаря на всички, които ме подкрепиха, въпреки всички неразбории. Вдъхнахме на гражданите надежда и свобода. Гласовете към нас бяха дадени с надежда, не с "отвращение", ако трябва да цитирам един от лидерите на "сглобката". Свободата е на една ръка растояние ", каза Ваня Григорова.

Според екзитпола на "Алфа рисърч" кандидатът на "Продължаваме промяната - Демократична България" ("Спаси София") за кмет на София Васил Терзиев печели балотажа на местните избори в столицата с 49.7%. Ваня Григорова следва с 43.8%.

„Ние, нашите идеи, които развихме през цялата кампания, сме сигурни, че ще ги осъществим. Няма да говорим за това, което се случи с машинния вот“, каза председателят на БСП-София Иван Таков. Благодаря на Ваня, че поведе тази битка, посочи той.

Правителството в лицето на министъра на електронното управление и на министър-председателя са довели до ниската избирателна активност на втория тур на месните избори, каза Костадин Паскалев от „Левицата“.

„Трябва да дочакаме окончателните резултати преди да говорим кой е спечелил. Утрото е по-мъдро от вечерта“, добави той.

#Ваня Григорова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници