Асен Василев: Г-н Румен Радев не е в час с политическите процеси в страната

Асен Василев: Г-н Румен Радев не е в час с политическите процеси в страната
A A+ A++ A

"Президентът Румен Радев "не е в час с политическите процеси в страната", заяви финансовият министър Асен Василев, който бе помолен да коментира упреците на държавния глава, че "сглобката си нямат доверие, но са се стиснали здраво в името на оцеляването".

"Г-н Радев не е в час с политическите процеси в страната. Ако сте наблюдавали последните две седмици, ще видите, че имаше доста голямо напрежение между партиите и всяка партия се бори за нейния електорат и начина, по който вижда движението на страната напред. Единственото общо, което видяхме, е че гледаме към това да имаме една нормална европейска държава в България, а не да гледаме на Изток към Москва".

Това заяви Асен Василев, който припомни, че на балотажа вчера "Продължаваме промяната - Демократична България" са отбелязали победи в няколко ключови града, включително и в София. Според него това е ясна заявка, че хората в тези градове искат "да променят досегашния си модел на управление", предава БНР.

Асен Василев ръководи днес извънредното заседание на кабинета, на което се обсъжда пакетът с промени в данъчните закони. Премиерът Николай Денков и вицепремиерът Мария Габриел са на посещение в Държавата Израел.

#Асен Василев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници