Мис Преференция Славена Точева: Не ме маха Бойко, а поемам политическа отговорност за провала във Варна

Мис Преференция Славена Точева: Не ме маха Бойко, а поемам политическа отговорност за провала във Варна
A A+ A++ A

Прочулата се с по над 10 000 преференции на последните няколко парламентарни вота хубавелка от Варна - Славена Точева, реши да наруши мълчанието си, след като изненадващо метна оставка като депутат. Шеметната брюнетка, на която й отива повече да е на някоя витрина в Амстердам, отколкото на парламентарната банка на жълтите павета, обясни, че не я е махнал Бойко Борисов, каквито слухове витаят, а самичка е взела решението да "поеме политическата отговорност" за провала на ГЕРБ в Морската столица. Славена, която е свързвана с популярния бизнесмен и бивш митничар Дидо Дънката, написа следното:

Скъпи приятели,

За да сложа край на всички медийни спекулации искам да обявя пред вас, че вчера сутринта депозирах оставката си като народен представител в 49-то Народно събрание.

Смятам, че достойната позиция е да бъде поета политическа отговорност за загубата на местните избори във Варна и това е изцяло мое решение. Стоях твърдо зад кандидатурата на Иван Портних и смятам, че той беше правилният избор за кмет. Този изборен резултат не е отражение на доверието на варненци, а е следствие от създадената нова сглобка във Варна и оказания огромен корпоративен натиск над гражданите.

Запазвам уважението и съпричастността си към всички мои колеги от ГЕРБ и им пожелавам успешна и ползотворна работа по време на 49-то Народно събрание.

Моите избиратели и колеги знаят, че винаги могат да разчитат на подкрепа и помощ от мен.

С уважение,

Славена Точева

#Славена Точева #ГЕРБ #Варна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници