Фандъкова в последния си работен ден: Софиянци очакват всичко от своя кмет!

Фандъкова в последния си работен ден: Софиянци очакват всичко от своя кмет!

фейсбук

A A+ A++ A

"Първо да поздравя новия кмет на Столична община. От днес той поема много голяма отговорност. Софиянци очакват всичко от своя кмет. Нека да има разум и да надгражда, за да може позитивната работа по града да продължи. Оставих моя отчет на новия кмет, подарих му моята лична каска, за да може да завърши проектите, които аз съм започнала и една химикалка. Пожелавам му да започне много свои проекти, по които да работи".

Това каза Йорданка Фандъкова в последния си работен ден в Столична община.

"Благодаря на софиянци, че четири пъти ми галсуваха доверие и ми дадоха шанс да служа на града. Направих всичко възможно. В момента ще се отдам на семейството си, ще работя, както съм го правила цял живот и винаги ще продължа да се грижа за София", каза още Фандъкова.

"Най-важното е икономиката на града да продължи да се надгражда, защото София произвежда 40 процента от БВП", смята тя.

"Зз нищо, което се е случило, няма да забравя от моите мандати. Всеки един ден криеше своите трудности. Имало е спокойни дни, но е имало и такива, в които се случва нещо и трябва да се реагира мигновено. Именно затова благодаря на моя екип, който беше до мен.

"Спечелилите изборите сега трябват да вземат важни решения, разговорите тепърва предстоят, пожелавам им успех. Днес беше моят последен ден на работа като кмет".

#Йоданка Фандъкова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници