Карък в любовта! И новият мъж изневерил на Джулина Гани, хванала го на калъп с рапърка

Карък в любовта! И новият мъж изневерил на Джулина Гани, хванала го на калъп с рапърка

Инстаграм

A A+ A++ A

Джулиана Гани хвана в изневяра обичания Теодор, и то не с кой да е, а с нейна близка приятелка. Става въпрос за популярно лице от музикалните среди, а именно хип-хоп изпълнителката Виктория Тодорова, по-известна като Котенцето. Тя може да се похвали с повече татуировки по тялото, отколкото хитове. Позабавлявала се е подобаващо с мъжа на Гани, която от своя странабързо разбрала за изневярата.

Не му върви с мъжете на това момиче. Предишната връзка на Гани с фитнес инструктора Илиян се разпадна заради кръшкане от негова страна. След като Джулката публично разкри причината за раздялата с бащата на първото й дете, той взе, че я атакува с компромати под формата на записи и клипчета, които тайно снимал в периода, докато били заедно.

Когато Джулиана разбрала за новата изневяра, изпаднала в неистова истерия. Била на косъм да изхвърли Теодор. Това, което я е спряло е какво ще кажат хората. На полицая от Велико Търново му се усмихна късметът и в момента влюбените се опитват да заздравят пукнатините във връзката си, чийто плод е вторият наследник на Джулката - Кай, пише Уикенд, цитиран от Флагман.

#Джулиана Гани

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници