БСП ще се срещне с Терзиев, но ГЕРБ го бойкотира

БСП ще се срещне с Терзиев, но ГЕРБ го бойкотира
A A+ A++ A

Малцина откликнаха на поканата на кмета на София Васил Терзиев за среща, на която да се обсъдят общи приоритети за съвместна работа и излизане от патовата ситуация, в която е СОС заради липсата на съгласие за председател. ГЕРБ обяви, че няма да отиде и продължава да тръби, че намира за "несериозно" насред протестите и погрома да бъде канена на разговори в общината. Георги Георгиев добави към оправданията и слух за вече проведена среща с Корнелия Нинова, което според него е сигнал за пазарлъци.

БСП приема поканата и ще се отзове, съобщи Георги Свиленски. На срещата ще бъдат зам.-председател на партията и зам.-председател на парламентарната група, защото Корнелия Нинова събира по същото време червени кметове в Шумен. Левите обаче няма да подкрепят Борис Бонев за председател на общинския съвет.

ИТН също обявиха, че няма да участват в такива разговори. "Възраждане" пък казаха вчера, че не са получили покана, въпреки че Терзиев обяви, че кани всички представени в общинския съвет политически сили.


#Васил Терзиев #БСП #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници