Чудо! Гърди пораснаха на Емили Тротинетката!

Чудо! Гърди пораснаха на Емили Тротинетката!

Инстаграм

A A+ A++ A

Емили Тротинетката се похвали с почти двойно увеличената си гръдна обиколка. Скандалното блонди от Плевен публикува снимка, на която бюстът й може да съперничи на гърдите на някоя силиконка.

"Само че при мен гърдите са естествени. Не обичам нищо изкуствено", подчерта Емили. За вестника Тротинетката каза, че операцията й за смяна на пола само след няколко месеца няма да е химера, а реалност. Бившото момче е избрало за целта клиника в Белград.

"Аз съм с мярка за неотклонение парична гаранция, пътувам без проблеми в чужбина", уточни русокоската. На 29 ноември Емилито ще трябва да се яви на първото съдебно дело в пловдивския съд срещу нея, Тошо Куката и Петко Чеченеца, образувано заради клипа им, в който се гаврят с 21-годишния Денислав Делчев в мол в Града на тепетата.

"Пия хормони от три години и резултатът е видим!", сподели още Тротинетката. По думите й на млади хора, на които предстои смяна на пола чрез хирургична интервенция, са достатъчни три години подготовка.

"При по-възрастните може да се наложи хормоналната терапия да продължи и 10 години, а операцията да не бъде успешна", смята любимата на бившия културист от "Фермата" Тихомир Рангелов.

Емили е сигурна, че хормоните, които пие, са превърнали психиката й изцяло в женска.

"Станала съм много чувствителна, много сензитивна. Плача, хуквам да бягам, мога да извърша някоя глупост в такива състояния...", призна пред "България Днес" трансмомичето.

Емили допълва, че "либидото й е станало много силно", но не сексуалното, а менталното.

"Искам непрекъснато да се гушкам с моите приятелки, да си разменяме милувки, кожата на цялото ми тяло откликва и на най-малкото докосване", споделя Емили.

За нея това са белези за трайното й превръщане в жена. Но Тротинетката не може да се примири с потъпкването на правата на трансхората у нас. И припомня, че дори и да си сменят пола по оперативен път, това няма да се отрази по никакъв начин в документите им за самоличност.

"Ще бъдем със старите си имена", негодува блондито.

През септември Емили и Тихомир изпаднаха в конфликт с общата си приятелка - 31-годишната софиянка Елизабет Зарева. През този месец ексатлетът й бе обещал сватба, но вместо това Елизабет се пресели при нов мъж - Момчил Станчев от Варна. Според Тротинетката Зарева и Станков се запознали в местен парк покрай дръпки от обща цигара. Малко след това новият избраник на Елизабет им налетял във варненско заведение и дори нокаутирал Емили, която при самозащита го фраснала с пепелник по главата. Трансмомичето и бившият културист обаче спечелиха телевизионния съдебен спор миналия месец, който отсъди бившата им приятелка Елизабет да плати щетите за извършения от нея погром в апартамента на Тихомир и да върне подарения й от Емили мобилен телефон.

"Елизабет ще ми свидетелства на 29-и в Пловдив. Обеща да ми върне телефона. Започна пак да се усуква около нас, но ще видим", разказа за вестника Тротинетката.

Засега Емили не се оплаква от живота. "Имам четири-пет постоянни гаджета. Но вече не обикалям из страната да гостувам на лесбийки, защото ако не легна при тях да се гушкаме и милваме, изпадам в стрес и мога да избягам през нощта. Това ми се случи наскоро в Бургас", разкрива блондинката.

След публикуването на фотоса обаче с наедрялата й гръд към нея се посипаха и закани, макар и в завоалирана форма. Потребител в инстаграм, представящ се като Данчо Полицая, й направи следния двусмислен комплимент: "Много си сладка! Идеална за чичко полицай с голямото служебно оръжие!", плаши трансмомичето въпросния инстаграм персонаж.




#Емили Тротинетката

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници