Цветанка Ризова тайно се омъжила?

Цветанка Ризова тайно се омъжила?

бТВ

A A+ A++ A

След развода си преди десетилетие, Цветанка Ризова има до себе си друг мъж от около две години – адвокат Красимир Недев. Нейни колеги издават, че двамата дори са сключили таен брак преди няколко месеца в тесен приятелски кръг, пише "Уикенд".

Двамата се появили за пръв път заедно на премиерата на книга на бившия министър на културата Петър Стоянович, представена пред отбрана публика в двореца „Врана“ преди 2 години.

Стилисти от медията издават, че Ризова държи винаги да е с открити ръце чак до ключицата, за да се вижда, че макар и на 58, тялото й все още е стегнато. Знае се, че поддържа формата си с изтощителен глад. Вероятно това е и причината, заради която няма сила, която да я накара да облече сако като останалите си колеги. Тя обаче следва едно правило – никога да не се появява на екран с дълбоко деколте.

Тъй като е висока само 160 см., никога не слиза от обувките си на ток и стриктно следи всеки грам храна, която поема. В някои дни яде само по 2 ябълки. Гардеробиерите на bTV са вдигнали ръце с нея и споделят, че никой друг не облича ризки без ръкави през декември и януари, но с нея на глава не се излиза.

От bTV издават, че от известно време насам Цветанка Ризова влиза в нюзрума с песен на уста. Причината за това е не само, че е щастливо влюбена, а и че Антон Хекимян, с когото бе в лоши отношения, вече не е в медията. Арменецът я смятал за част от отбора на „свещените крави“ с дълъг стаж и многобройни познанства, в които влизали още Диана Любенова и Жени Мрачева.

Всички те не изпълнявали всяка заръка на Хекимян, за разлика от младите и неопитни Митю Маринов и Бесте Сабри. След смяната на водещите на „Тази събота и неделя“, Ризова била сигурна, че и нейният ред е близо. Журналистката обаче си отдъхнала, след като Хекимян се трансферира в ГЕРБ. Тя била и една от празнуващите неуспеха на арменеца в битката за столичен кмет.


#Цветанка Ризова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници