Майката на обвинения в зверски побой над прелестната си жена Мария с тотално различна версия

Майката на обвинения в зверски побой над прелестната си жена Мария с тотално различна версия
A A+ A++ A

Всичко, което се разпространи за моя син Васил Киричев, е плод на изнудване от страна на жената, с която той известно време живя на семейни начала. Не вярвайте и на дума от клеветите, които се разпространяват за детето ми. Това ще повлияе много лошо върху съдебния състав, който в петък ще гледа обжалването на мярката му за неотклонение „задържане под стража“. За това алармира майката на арестувания Васил Киричев (29 г.), собственик на погребалната агенция „Вива сват“. Тя не отрече, че красавицата Мария има 4-годишно детенце, което било прекрасно, но било много зле възпитавано от майката.

„Виждала съм видеоклипове от дома на Мария, в които тя е снимала момченцето в гардероба голо, извършващо непристойни жестове. Тази жена не живее с моя син“, подчерта Емилия Киричева. Тя е от Пазарджик. Дошла е веднага в Бургас, след като е разбрала за инцидента миналата седмица. От тогава жената стояла в погребалната агенция, намираща се в ж. к. „Меден рудник“, бл. 398, вх. 1. Киричева подчерта още, че на другия ден, в петък, твърдящата, че е жестоко пребита Мария дошла в агенцията и ѝ вдигнала невъобразим скандал, наричала я с крайно непристойни епитети. Наложило се да бъде извикана полиция на тел. 112, за да бъде озаптена. Целта на младата жена била единствено и само изнудване за пари.

„Видях я как изглежда няколко часа след случилото се – установих, че няма сериозни наранявания и видеото и снимките, които тя разпространява, са нагласени, за да предизвика внимание и да ни разстрои. Днес отново я видях и се опитах да поговоря с нея. Беше перфектно гримирана и не приличаше на жена, която е съсипана от побой“, подчерта Емилия Киричева. По отношение на пистолета, който полицията е иззела, майката е категорична, че ставало въпрос за старо разглобено оръжие и това можело да се докаже в съда. Синът й нямал любовница, съсипвал се от работа, действително искал да живее с Мария и заедно да отглеждат детето си, но самата тя не се задържала в квартирата им в ж. к. „Меден рудник“. По думите на свекървата, Мария наклеветила Васил и за друго – съобщила на наемодателя, че Васил е проблемен и че ще обере апартамента му и накрая няма да види и стотинка от наема. Нещо повече, младата жена е удряла Васил с бутилка и непрекъснато го изнудвала за пари, докато се стигне до фаталния четвъртък, след което по нейни твърдения полицията е преобърнала квартирата им наопаки, както и автомобила му. Свалили са номерата и от автомобилите, ползвани от агенцията.

Васил Киричев
Мария няколко дни след бруталния побой

#Бургас #побой

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници