Пеевски пак се скара на премиера: Денков изобщо не си върши работата

Пеевски пак се скара на премиера: Денков изобщо не си върши работата
A A+ A++ A

Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски отново критикува премиера Николай Денков. Според него той трябва да си върши работата по-добре. Пеевски обясни и защо ДПС не са подкрепили бюджета на НЗОК в бюджетна и здравна комисия, както и защо са гласували срещу създаването на такава, която да разследва Министерството на електронното управление.

"Няма нищо фатално, ще има бюджет Здравната каса, да не се напряга прекалено премиерът, да си върши другата работа, която не я върши, виждате какво се случва с хората. За онколекарствата ни притесняват тези обществени поръчки, имаме неща, нека да ги разглеждаме спокойно и ще ги обявим, заяви Пеевски.

"Не подкрепихме идеята за създаване на комисия за разследване на Министерството на електронното управление, защото преценихме, че има разследващи органи, така както не подкрепихме и другата комисия за разследване на МВР. Трябва да оставим прокуратурата да си върши работата", допълни той.

„Не искам ДПС да участва в популизъм и затова се отказах”, добави Пеевски на въпрос защо партията се е отказала от предложението си за такава комисия.

Пеевски критикува и премиера Николай Денков, че не си върши работата и отново коментира, че би бил по-добър вариант от него за министър-председател.

"Нека да пробваме за месец, ако съм по-успешен, то да остана премиер", каза с насмешка председателят на ПГ на ДПС.

Относно възможността да се разпродават държавни земи, Пеевски коментира, че ако има такова нещо, то ДПС ще го спре.


#Делян Пеевски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници