Край! Лоренцо няма да се жени, заби ново гадже

Край! Лоренцо няма да се жени, заби ново гадже

Инстаграм/Колаж: България днес

A A+ A++ A

Синът на Софи Маринова - Лоренцо, окончателно е зарязал годеницата си Мария. И дори е успял да се залюби с друга хубавица.

Единственият син на ромската перла трябваше да се ожени за брюнетката, с която се познават от деца, в края на миналия месец, но церемонията бе отложена. Причината, която тогава изтъкнаха от семейство Маринови, бе кончината на таткото на Софка.

Седмици по-късно Лоренцо вече е в обятията на нова мадама. А сватбата му с Мария е отменена, научи "България Днес" от сигурен източник.

Младият изпълнител, който си имаше проблеми със закона, първо бе уловен от по-бдителните с чужда девойка на рождения ден на майка си през миналата седмица. Тогава Лоренцо не потвърди, че има нова изгора. Но само няколко дни по-късно се обясни в любов на тайнствената мацка.

Лоренцо качи снимка с любимата си, на която са в гръб. А под нея е поставил текст от любовна песен - ясен знак, че е влюбен до уши.

Красавицата се казва Катерина. С Лоренцо са официално от няколко месеца. Катерина много се харесала на Софка. Изпълнителката на редица хитове се надявала най-сетне наследникът й да е случил на момиче, което да го кротне и издърпа от проблемите, които той си навлича в последните години.

Младата дама, пленила сърцето на скандалния изпълнител, е на годините на възлюбения си. Не обича публичността и рядко споделя нещо за себе си в социалната мрежа.

Наскоро синът на Софка и новата му са засечени да почиват там, където трябваше да бъде сватбата му с Мария - Правец. Лоренцо и новата му Катерина се настаняват в 5-звездния хотел. И прекарват голяма част от деня в лъскавия и модерен СПА център. А за вечерта отскачат до друг скъпарски комплекс в София, където се отдават на див купон заедно с няколко приятели. Наздравиците се вдигат една след друга. Лоренцо е във вихъра си, танцувайки с новата си приятелка.

#Лоренцо

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници