Риалитито "Фермата" напът да падне от екран заради нисък рейтинг

Риалитито "Фермата" напът да падне от екран заради нисък рейтинг
A A+ A++ A

Броени дни след финала на деветия сезон на аграрното риалити на бТВ „Фермата“ новият му сезон е под въпрос. Телевиизята уж обяви кастинг за него, но не е ясно кога отново ще снима шоуто на Иван и Андрей, особено след смятана на програмния си директор.

Рейтингът на предаването вече трета поредна година пада. За никого няма да е изненада, ако в бТВ решат да направят пауза с неопределена продължителност преди сезон №10. Миската Нанси Карабойчева, която участва в приключилия сезон 9 и пострада сериозно по време на снимки, неволно издаде, че предаването е под сериозна въпросителна. Носителката на короната за най-красива българка за 2013-а напълно несъзнателно направи прозрачен намек в национален ефир, че бъдещето на „Фермата“ е неясно, пише „Уикенд“.

Преди дни тя беше седмичен коментатор в „Преди обед“За свалянето на риалитито от ефир се говори отдавна. Още преди три години рейтингът му започна да пада успоредно с набирането на скорост от конкурентното шоу на Нова „Игри на волята“.

Понеже селското предаване започна да порменя концепцията си и от патриотичната тематика зави към скандалите, залагайки на интриги и свалки между участниците, аудиторията започва да се пренасочва към Нова. В бТВ вече тече кастинг за нов сезон на селското предаване. Не е ясно обаче дали наистина ще има такъв. По същия начин още преди две години телевизията обяви, че събира кандидати за ново издание на „България търси талант“, но така и не стана ясно кога ще се излъчва.

#"Фермата" #Иван и Андрей

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници