Астрологът Мария Асенова разкри ще има ли предсрочни избори през 2024 година

Астрологът Мария Асенова разкри ще има ли предсрочни избори през 2024 година
A A+ A++ A

Мария Асенова, астролог и маг, в интервю за радио "Фокус“

Преди началото на всяка Нова година тръпнем в очакване за нещо хубаво. Къде с традиционни, къде с  измислени обреди и практики се опитваме да надникнем в бъдещето. Залагаме късмети в баницата, гадаем по ядките на орехите в нощта преди Коледа, наричаме питки и още, и още вярвания и обичаи все в опит да прозрем събитията.  

Разбираемата надежда, че онова, което ни предстои е по-хубаво от всичко досега, не ни дава мира.  

 Днес ще гадаем по звездите с помощта на мага и астролог Мария Асенова. Каква ще бъде 2024 година? Какво вещаят звездите? Какви са очакванията към годината на Дракона.

Г-жо Асенова, какво вещаят звездите в астрален аспект, ще има ли богоизбрани зодии? 

Годината ще бъде много мощна за Козирог, Овен, Телец и Рак, много мощна година. 2024 ще бъде годината на просперитета и благоденствието, финансово хората ще се стабилизират, ще се канализират нещата. Този хаос, който го имаше от 2018 г., 2019, 2022 до днешна дата, това ще се отмие. През 2024 г. вече настъпва спокойствие, настъпва ерата на забогатяването, ако мога така да кажа. Финансова мощ към всички ще има, всеки ще намери своята ниша, всеки ще намери себе си. Нещо повече, тези българи, които са навън, ще започнат да се прибират. Драконът носи много, много просперитет. Японците, нали виждате, отпред пред магазини или пред ресторанти поставят Дракон, Драконът носи пари. Това са знаците, които ще бъдат миропомазани, просто Бог ще ги погали, както се казва... А, Везната изпуснах я. Везната ще има много големи придобивки през 2024 г.

Материални, духовни?

Финансови, материални, може къща да смени или да купи нова. Ще излезе нещо на много изгодна цена, ще реши проблем на някой, може да е на детето. Девата също много ще поеме напред. Това са кардиналните знаци - Овен, Рак, Козирог, Везна и Телецът, той не е кардинален, но влиза в играта, и Девата. Новата година започва от февруари, знаете всички, към 6 февруари ще започват хората да усещат новото влияние. Психически хората бяха нестабилни от 2019 г. до днешна дата. Сега физиката и психиката ще бъдат в пълна хармония във всеки един от нас. Като цяло това е година на просперитет.

Политиката е неизменна част от живота ни. Очакват ли ни предсрочни избори в България?

Ще има избори. Тази коалиция няма да се задържи много. В момента, в който влезе Бойко с неговите хора, нали трябва да се сменят, младите ПП ще започнат подмолни действия да вършат. И ще се разбутат, ще помогне много президента, той иска да има служебно правителство, да владее държавата като цяло и като президент, и като премиер, защото премиерът ще е негов човек. Така или иначе, в тази посока ще има подмолни камъни и доста агресия ще има в тази посока.

Един от въпросите, който очаква отговор в международен план, е, вижда ли се краят на военните действия в Близкия изток и Украйна?

Войната ще продължи много дълго в Израел, Украйна ще имат възход над Русия. Ще има подобрение по отношение на намаляване цените на петрола и на газа. Ще намерят някакъв консенсус с Путин, защото той вече вижда, че без Европейския съюз той е никой, той вижда, че това е голяма загуба. И от тази гледна точка ще има някакво примирие. Ще се намеси някой между Украйна и Русия, защото украинците ще направят нещо, така че Русия ще бъде много злепоставена. Но израелците, там положението е тежко.

Дълго ли ще продължи войната там?

Ще продължи дълго, защото целта е да ги изкоренят, там да няма никой и да завладеят територията. А, палестинците не ги иска никой. Нито Индия ги иска, никой не ги иска, това са фанатици, деца трепят, хора отвличат, ето кораб са отвлекли, който не е техен, който не е на Израел. Вършат грешки, те са си фанатици и фанатизмът им е много голям: " убий еди кой си или се гръмни, защото 40 девици те чакат горе“ и т.н. Не става. Така или иначе тази година 2024 г., която идва ще бъде много пълноценна, много качествена година за кардиналните знаци. И ще настъпи спокойствие, мир, любов, разбирателство, хармония между психика и физика.

Тази година много често бяхме подвластни на т.нар. "ретрограден Меркурий". Обикновено в тези периоди се страхуваме да стартираме нови начинания, трябва ли наистина да се въздържаме от важни решения в тези периоди?

Казват, че в периодите на ретрограден Меркурий не трябвало да се подписват договори – няма такова нещо, подписваш си договори, без да се притесняваш. Той те връща назад да си огледаш събитията, дали хората, с които работиш до днешна дата, са твоите хора. Ако те не са твоите хора, той ти дава разум в главата - да чистиш. Сатурн чисти, това, което не ти трябва, той го чисти, защото това е вредно, това те кара да боксуваш и да се въртиш в омагьосан кръг. Меркурий-Сатурн в ретроградност, това е помощ на хората, чистиш стари договори, които не ти вършат работа, чистиш стари хора, които ти пречат и не ти вършат работа. Ретроградността е връщане назад и от там нататък всичко тръгва. С електроуредите трябва да се внимава, да не се купува кола, прахосмукачка, нещо друго, за да не изгори или друга повреда да се появи. Марс също е планетата на войната и на ударите, на тези техники, машини и т.н. , за това трябва да се внимава. А това, че той е ретрограден и те връща назад, това е разум, да си прецениш хората, да прецениш какво си направил, защо не ти е вървяло и да вземеш правилното решение. И когато си в ретрограден, вземеш правилното решение, защото той ще ти даде знак в правилната посока. Изведнъж, когато започнеш да се връщаш и да боксуваш, ти си мислиш: “Ето, ретрограден, на мен не ми върви". Напротив, върви ти много, защото той ти дава знак. И в директен Меркурий, вече тръгваш по правилния път, с правилните хора.

Мит ли е, че пълнолунието носи освен безсъние и много емоционално напрежение?

Много влияе Луната. Ако е в Скорпион влияе на психиката, черни мисли, черни енергии.

#астролог

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници