Кармичен хороскоп за 2024-а: Какво ще донесе новата високосна година на всяка зодия?

Кармичен хороскоп за 2024-а: Какво ще донесе новата високосна година на всяка зодия?

Pixabay

A A+ A++ A

Колкото и странно да изглежда на пръв поглед, че може да има обща карма за цяла една зодия, то астролози със склонност към източните (най-вече индийски) практики твърдят не само, че е възможно, ами правят и цели хороскопи по въпроса. Дори годишни такива.

В традиционните разбирания кармата е нещо лично. Тя е като своеобразна юридическа система, която ни напомня за последствията от нашите действия. Когато се държим негативно, кармата гарантира, че ще се изправим пред последствията в точното време и когато най-малко очакваме удари от съдбата. От друга страна, когато се опитваме да повлияем положително на света, кармата ни възнаграждава щедро на принципа, че може да забавя, но не забравя. Ако не в този живот, със сигурност в следващия.

Астролозите казват, че е важно да осъзнаем как кармата не е свързана само с големите решения в живота, но и с най-малките, които вземаме всеки ден. Тези на пръв поглед малки и съвсем незначителни решения действат на принципа капка по капка – вир, натрупват се всеки ден и оставят дълбока следа в нашия кармичен код.

Астролозите казват, че все пак има някои общи характеристики, които направляват кармата и на цели зодии, макар основната винаги да си остава индивидуалната.

2024 година се очертава да бъде преплитане между предизвикателства и възможности, доколкото нашите минали действия се сливат с текущите ни цели. Разбира се, подреждането на нашите звезди ни дава представа за причините и следствията, които ще оформят съдбата ни през 2024 г., гласи традиционното схващане по въпроса.

Овен

Ако се вярва на астролозите, то и през 2024 година кармата ще покаже, че поддаването на импулсивни действия често води до трудни ситуации. Чрез тези уроци представителите на зодията трябва да се научат да имат по-силен контрол върху себе си. След като овладеят ефективно изкуството на удовлетворяването на гнева, могат да открият истината как резултатно да постигат и най-малките цели в живота. През годината кармата ще покаже, че поддавайки се на импулсивни постъпки, често възникват сложни ситуации. Смята се, че чрез тези уроци Овните може да се научат да се контролират. Въпреки всички страхове, които може да са притъпили усещанията на Овена, неговата упорита работа и добри намерения постепенно ще разсеят тези несигурности. Вродените му харизма и привлекателност отблъскват негативността, давайки шанс отново на положителната карма.

Телец

Настъпва време да се замислите върху някои избори, които сте направили в последно време и да се върнете на правия път. Вашата карма нежно ще ви побутне, напомняйки ви да се отнасяте сериозно към своите задължения в този свят, отсичат източните астролози по отношение на зодия Телец. Независимо от съмненията и неуспехите, дръжте главата си високо, запазете позитивните си настройки и така може да бъдете в безопасност през определено очакваните бурни моменти на 2024 г. Ако останете верни на себе си, скоро ще забележите благоприятни изменения, отсичат експертите за Телците.

Близнаци

Фантастични новини очакват Близнаците - възкликват с възторг индийските астролози познавачи на кармата. Искрените усилия, които полагате в грижата за хората около вас, ще се изплатят тази година, благодарение на силната роля на кармата. Този период обещава да бъде изключително позитивен в живота ви. Но все пак внимавайте и се дръжте в кондиция, не си вирете носа. Важно е да не ставате самодоволни или да приемате нещата за даденост, тъй като кармата може бързо да се промени, ако се намеси небрежност, която Близнаците често са склонни по една или друга причина да проявяват.

Рак

Въпреки трудностите и несигурността, които могат да попаднат директно и челно на вашия път, ценете и развивайте отношенията си с другите хора, не се затваряйте в себе си типично по рачешки. Тези безценни връзки ще ви служат като опора, помагайки ви да преодолеете всички препятствия, които се изпречат по пътя ви, отсичат за Раците с експертна тайнственост вещите в занаята. Вашата карма ще изиграе съществена роля в укрепването на тези връзки и ще ви помогне да идентифицирате токсични взаимоотношения, позволявайки ви да се дистанцирате достойно от хора, които проявяват егоистично поведение, без да взимат под внимание вашето настроение, а също и благополучие.

Лъв

Астроекспертите са категорични за Лъвовете, че тази година е много важно да не пренебрегват сериозните проблеми в отношенията с другите и в частност с партньора и най-близките приятели. Предстоят ви изпитания и очевидно няма да ви е лесно, отсичат познавачите.

Вашата карма ви подтиква по пътя на директната конфронтация да решавате дори най-неразрешимите проблеми. Въпреки това вложените време и усилия, необходими за тези решения на неразрешимото, ще прокарат пътя към това мирът и равновесието отново да проникнат и се върнат във вашия живот.

Дева

В следващата година при представителите на зодия Дева ще се появи огромна възможност за осмисляне на личностния ръст. Направете вашата стъпка напред към освобождаване от бремето, което често ви налага самият живот, с мистичен устрем, съветват експертите. Използвайте този период на трансформация ефективно, така че той да ви донесе голяма полза по време на вашия път през събитията на 2024 година. Представителите на зодия Дева трябва да се научат на смирение и вътрешно да се нагласят да приемат истинската реалност за нещата от живота. Само тогава можете да се ориентирате в живота, приемайки новата мъдрост, отсичат познавачите на проблемите на кармата.

Везни

Вашата карма ви е приготвила увлекателен план за 2024 година – тя ще ви призове да излезете от зоната си на комфорт, твърдят астролозите за зодията на равновесието Везни. Макар че на пръв поглед това може да ви се стори и като награда, и като изпитание, то истинската му същност се заключава в разбирането, че всичко, което някога някъде сте искали, ви очаква отвъд пределите на тази привична територия на действие, с която сте свикнали. Успехът ще бъде ваш, ако сте готови да се възползвате от множеството възможности, които ви предлага животът през 2024 година. И тогава възниква въпросът доколко наистина сте готови за успеха и доколко го искате, отсичат с вещина познавачите.

Скорпион

Понякога може да ви се струва, че вашият живот излиза извън контрол и се усещате претоварени, изключени от основните неща. Но не позволявайте унинието да ви завладее, съветват астролозите представителите на зодия Скорпион. През 2024-та се движете внимателно и в същото врече да е решително, за да възстановите баланса и силите си накрая на събитията догодина. Вниманието ще е много важно през цялата година, но в същото време се опитайте да се научите как да цените скъпоценните подаръци, които животът ви прави в целия този хаос на ситуациите, които предстоят.

Стрелец

През 2024 година, въпреки напълно възможните и логични трудности, можете да очаквате поне поява на усещане за стабилност и равновесие, които плътно и постепенно проникват във вашия живот. Това е състоянието, което вие отдавна търсите, но все не можете да постигнете, заключават за зодия Стрелец вещите експерти по карма. Но трябва да бъдете внимателни и да не давате възможност на това чувство за равновесие да притъпи сетивата ви и да ви прати в сферата на самодоволството. Така присъщата на зодия Стрелец щедрост по отношение на близките и приятелите, на семейството и дори към непознати в крайна сметка ще даде добри плодове и ще ви възнагради съответстващо в пътя ви към положителни състояния на кармата.

Козирог

През 2024 година може да очаквате значително повишаване на самоувереността, което не само ще укрепи вас самите, но и ще има дълбоко влияние на вашите отношения, като способства за по-дълбоки и смислени връзки. Експертите съветват представителите на зодия Козирог, че ако сега се намират в сериозни отношения с някого, то е настъпило време те да преминат на нов етап. Като личност е добре да държите сърцето си отворено към другите, да проявявате търпение – така, както любовта може да намери вас самите, когато й дойде времето.

Водолей

След интересната и изпълнена със стрес и безпокойство 2023-та може да се каже, че за представителите на зодия Водолей ще има усещане на умиротворяване и спокойствие. Вашата упорита работа най-накрая ще даде резултат и вие може да приберете плодовете на своя труд, заключават в прогнозите си спецовете по проблемите на зодиака. Предупреждават Водолеите да се поддържат във форма и да не забравят да си поставят нови цели на всеки един етап, като преди всичко имат реалистични очаквания за предстоящия път. Това ще им позволи да избягат от ненужните разочарования, които дори могат да накарат някои Водолеи да се откажат, а ситуацията хич няма да е еднозначна и изпълнена само с цветя и блясък. Затова – внимателно и ще имате големи успехи.

Риби

За представителите на зодия Риби кармата е приготвила невероятни възможности през 2024 година, но при условие, че останат честни към себе си и другите, а също да използват мъдро своя интелект. Има различни варианти за успех и той ще е видим – придвижване по служебната стълбица; начало на нови отношения, дори интимни; забележителен проект, свързан с работата; лично преобразяване. Експертите съветват да се хванете здраво за тези възможности и изцяло да им се отдадете, работейки за успеха с всички сили. Според познавачите наградите на кармата ще си изберат време, когато да дойдат при Рибите, но при условие, че представителите на зодията останат мотивирани и предани на каузата си, пише "Телеграф".


#годишен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници