ДРАМА! Щерката на Радев прелъстена и изоставена! Плеймейтка й сви гаджето моторист! (СНИМКА)

ДРАМА! Щерката на Радев прелъстена и изоставена! Плеймейтка й сви гаджето моторист! (СНИМКА)

Социални мрежи

A A+ A++ A

Президентската щерка Дарина Радева е прелъстена и изоставена! Сексапилна плеймейтка открадна гаджето й - състезателя по мотокрос Йоан Георгиев. Новината на "България Днес" потвърдили няколко различни източника.

Дъщерята на Румен Радев се залюби с хубавеца през миналата година, а двамата дори бяха хващани от топпапараците ни, след което връзката им доби публичност. Тогава Георгиев изчаква Радева с голям бял бус и тя се качва на седалката до него. Младата актриса се бе позиционирала пред НАТФИЗ "Кр. Сарафов" в черен панталон, бели маратонки, бяла блуза и кожено яке.

От няколко месеца насам обаче в прегръдките на моториста е едно от зайчетата на "Плейбой" Лиана Николова. Дългокраката хубавица е бивша волейболистка, а през 2019 година участва в еротичния конкурс "Мис Плеймейт" и обира овациите като една от най-провокативните мацки на сцената.

Снимка: Мис Плеймейт 2019

Очевидци разкриват, че са засичали 23-годишната Лиана и Йоан в доста интимни отношения по време на тяхна почивка в Банско. Виждани са и в заведения в центъра на София. Самите те пускат свое общо стори в социалната мрежа инстаграм. На него те са полуголи, а Георгиев влюбено е прегърнал новата си изгора. На друг кадър е покачил плеймейтката на мотор и палаво я дере по вътрешната страна на бедрото. Малко след това тези компромати изчезват.

В последните години сексапилната Лиана работи като стюардеса в елитна авиокомпания. Тя не спира да пътува из цялото земно кълбо, като дори успява да омае бившата звезда на "Барселона" - нападателя Самуел Ето'О по време на един от полетите. Лиана не крие пристрастията си към каталунския футболен гранд. През 2020 година лично Лео Меси видя голо българско дупе! Тогава палавата плеймейтка се съблече на трибуните на най-големия стадион в Европа "Камп Ноу" и остана само по прашка.

"Като малка исках да стана полицайка - спомня си еротичната моделка - Вече гледам в друга насока. Искам да се развия в сферата на журналистиката", казва Николова, която следва именно тази специалност в университет.

Чернокосата хубавица излизаше с някои доста богати гаджета, но сега е решила твърдо да се кротне до любимия си Йоан. Гласеният за президентски зет е наранил сърцето на Дарина, която е съсипана заради любовния триъгълник. Няма информации талантливата актриса да е допуснала нов мъж до себе си след раздялата с шампиона в моторните спортове.

Приятели ги запознават на купон. Дарина не обича да говори за личния си живот, дори не иска Йоан да присъства на нейните премиери, за да не се притеснява. За сметка на това обаче баща й Румен Радев я подкрепя постоянно. Държавният глава дори бе на първия й публичен изпит, в който тя блесна, а президентът бе в публиката и я аплодира, горд с успехите й на сцената. "България Днес" също първи снима президента, който изгледа от първите редове представлението на дъщеря си. Дарина завършва НАТФИЗ догодина в класа на проф. Пенко Господинов и се говори, че е една от най-талантливите му ученички.

Йоан бе зад Дарина преди няколко месеца, когато името й бе забъркано в скандал. Появи се информация, че режисьорът Максим Генчев, чийто филм за революционера ни Христо Ботев разбуни духовете, е дал главната роля на наследничката на Румен Радев в новата си лента. Стигна се дотам, че депутатите извикаха генералния директор на БНТ Емил Кошлуков в комисията по култура. Шефът на телевизията майка нарече като "клюки и лъжи" информацията, че дъщерята на президента ще участва във въпросния филм.

"По отношение на тази раздухвана истерия говорих с дъщеря си. Тя няма поет ангажимент, нито договор за участие във филм", обясни тогава пред журналисти самият Радев.

#Дарина Радева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници