Хубавица се намръщи на 15 000 долара месечно и поръча убийството на мъжа си

Хубавица се намръщи на 15 000 долара месечно и поръча убийството на мъжа си
A A+ A++ A

43-годишна жена е осъдена бърз процес след неоспорими доказателства, че е поръчала наемен убиец за бившия си съпруг. Татяна Ремли се признава за виновна за това, че е искала да прекрати живота на 57-годишния милионер Марк Ремли. Случаят е от САЩ.

Двамата сключили брак през 2011 г., като чрез него американецът внесъл от наследство повече от 25 милиона долара в брака. Двойката живеела луксозен живот в Калифорния и се движела сред високите кръгове на обществото, коментира "Индипендънт".

Между Татяна, която е конен ездач, и Марк обаче често възниквали конфликти в публичното пространство. До такъв стигнали и на бляскаво конно цирково шоу, което било базирано на представления от „Цирк дю Солей“.

Тяхното шоу обаче се превръща в провал – поставени са само пет от планираните 45 представления. Татяна, която твърди за себе си, че е рускиня и има опит в обездката, настоявала да се появи в шоуто въпреки посредствените си умения в ездата. Тя обаче не успява да направи нито една от плануваните каскади.

Накрая обаче, когато целият актьорски състав се подрежда и всички ръкопляскат, русата дама застава в центъра.

Всъщност Татяна е от Орегон, майка на две деца, която има завършено училище до четвърти клас. Зад гърба си има поредица от неуспешни годежи с богати мъже.

През май 2023 година Марк и Татяна се разделят, като си отправяли взаимни обвинения за отношенията помежду си. Тя твърди, че е била насилвана с оръжие, а според него Татяна е подпалила една от къщите им.

В съдебен документ, цитиран от американските медии, се посочва, че „съпругата страда от изключителен финансов стрес“, защото предлаганата месечна издръжка от 15 000 долара не ѝ е достатъчна за поддържане на начина на живот, който е имала. За нея били необходими 50 000 долара месечно.

В хода на разследванията обаче става ясно, че Татяна е поръчала убийството на Марк. През август в кафене е арестуван 43-годишен мъж, на когото били обещани два милиона долара, ако след това и изхвърли тялото на мъжа. Татяла искала да предизвика в Марк "поведението на изплашено кученце".

Жената е заловена от спецагенти под прикритие в момент, в който предава капаро.

До последно Татяна отричала да стои зад наемния убиец. Но в крайна сметка си признава, след като сключва сделка с прокуратурата в Сан Диего.

„Татяна управляваше всичко, ставаше това, което тя казваше. А Марк просто я следваше наоколо. Никога не чух да ѝ каже „Не“, коментира близък до двойката, цитиран от bTV.

Татяна Ремли ще трябва да излежи присъдата от три години и осем месеца затвор.

#поръчково убийство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници