Камъни и талисмани, носещи късмет на всички зодии през 2024 г.

Камъни и талисмани, носещи късмет на всички зодии през 2024 г.
A A+ A++ A

През новата 2024 година мнозина си залагат нови цели, стремят се към нови постижения и като цяло искат да привлекат положителна енергия в живота си. В тази връзка астролозите препоръчват да се обърне внимание на талисманите, съответстващи на знаците на зодиака. Тези амулети могат да привлекат късмет, щастие и положителни емоции, помагайки на хората да постигнат важни житейски цели.

Овен

Овните, енергични и решителни, се съветват да носят бижута с малахит за успешна година, пише actualno.com. Този камък, според астрологията, ще им помогне да привлекат късмет и да направят големи промени в живота.


Телец

Телецът, известен със своята отговорност, може да използва лапис лазули като талисман за привличане на късмет и успешно разрешаване на житейски ситуации през следващата година.

Близнаци

Близнаци, активни и трудолюбиви, ще получат подкрепа от яспис. Носенето на бижута с този камък може да им помогне да изпитат всички радости на следващата година.

Рак

За Раците, които са уверени и трудолюбиви, астролозите препоръчват бижута с турмалин, който насърчава късмета и успеха.

Лъв

Лъвовете, които очакват трудна година, трябва да обърнат внимание на авантюрина - камък, който според астролозите ще им помогне да избегнат несгоди.

Дева

За Девите, които имат способността да поддържат ред и са общителни, розовият кварц ще бъде идеален талисман, който им помага да постигнат големи висоти.

Везни

Везните, родени под знака на баланса, се насърчават да носят сребърни бижута, което обещава успех в кариерата и любовта.

Скорпион

За да имат Скорпионите успешна година, се препоръчва използването на гранат и рубин като талисмани, които имат положителен ефект върху бъдещето.

Стрелец

На Стрелците, които искат животът винаги да е хубав, ще подхождат бижутата от кехлибар, които ги мотивират към нови и интересни начинания.

Козирог

За Козирозите астролозите предлагат бижута от оникс, които обещават успех и избавление от беди и лошо здраве.

Водолей

За да се чувстват Водолеите винаги добре, са подходящи бижута с хризолит, даващи мотивация за нови начала.

Риби

На Рибите се препоръчва да носят бижута от бял кварц за щастие и късмет. Този камък, според астрологията, ще ги подкрепя през цялата година.

#камъни #скъпоценни камъни

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници