Ясна е победителката в "Ергенът" 3

Ясна е победителката в "Ергенът" 3
A A+ A++ A

Новият пролетен тв сезон стартира след броени дни и телевизиите отново ще кръстосат яростно шпаги за зрителския интерес. Вероятно най-чаканото предаване е третият сезон на „Ергенът“, който ще стартира навръх празника на влюбените 14 февруари в ефира на Би Ти Ви. Романтичното риалити ще се излъчва отново само два дни седмично, а водещ ще бъде пак Наум Шопов, споделя „Ретро“.

Снимките на третия сезон приключиха в края на октомври и се състояха на гръцкия остров Родос. Победителката вече е ясна, но името й се пази в тайна от целия екип и останалите участнички, а ако някой „пропее“, го грозят сериозни неустойки за хиляди левове. Запознати разкриват единствено, че била певица, каквито ще има няколко в предаването. От телевизията, която излъчва най-гледаното риалити у нас, вече пуснаха анонс за началото на шоуто. Във видеовизитката новият ерген Александър Младенов демонстрира чар и аполонска фигура, а мнозина дами го сравняват по визия с турския актьор Къванч Татлъту.

Александър Младенов демонстрира чар и аполонска фигура, а мнозина дами го сравняват по визия с турския актьор Кьванч Татлъту. Младенов е успешен бизнесмен с много и различни интереси и хобита. Алек има три сестри и един брат. Въпреки че привлича жените като магнит, той не харесва мимолетните връзки, а за него семейството е висша ценност. Преди да се обвърже сериозно, Алек иска да се увери, че е намерил правилната жена, която споделя светогледа и разбиранията му.

#"Ергенът"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници