Най-еротичната българка влиза в "Ергенът"

Най-еротичната българка влиза в "Ергенът"
A A+ A++ A

Най-еротичната българка ще се бори за сърцето на милионера ерген Алекс Младенов в едноименното шоу, разбра "България Днес" от източници от продукцията.

Става дума за сексбомбата Теа Добрева. Третият сезон на шоуто стартира на 21 февруари и отново ще бъде излъчвано 2 пъти в седмицата.

Както е известно, снимките на "Ергенът" приключиха преди повече от 2 месеца.

Блондинката Теа преди година се окичи с престижния приз за сексапил, а след това проби и в киното. Надарената руса мадама е част от звездния каст в хитовата лента "Аферата Пикасо", където си партнира с мъжкия секссимвол на родното кино Филип Буков. Теа е на 23 години, от София и е професионален модел и танцьор.

И през тази година кастингът е правен в социалната мрежа. Редица разкрепостени девойки, които са и популярни в интернет, са минали през редица тестове. Една от одобрените е Маги Томова. Красавицата преди 18 години печели титлата "Мис Варна", но все още е доста горещо парче. Любопитното е, че Маги е изключително близка приятелка с друга популярна личност. Томова е първа дружка с адашката си Маги Джанаварова. Двете редовно могат да бъдат забелязани из нощните заведение на Варна.

Томова има дете, но това не й пречи да се впусне в борбата за сърцето на милионера Алекс.

Според различни информации, които обаче засега не са потвърдени, а са по-скоро слухове, апетитната блондинка стига до финала. Там ще се изправи срещу друга русокоса бомба - Надежда Вишева. Според клюкарите певицата печели сърцето на Алекс, а Маги остава с разбито сърце. По информация на "България Днес" обаче това е не финалният завършек на третия сезон на най-гледаното шоу в България.

Синеокият красавец Алекс е причината чалга дивата Киара да се пробва за "Ергенът". Че протежето на Емануела влиза в новия сезон на формата, "България Днес" писа още преди няколко месеца.

И тази година повечето мацки са преминали през пластичните хирурзи, за да изглеждат още по-секси. Повечето мацки са тунинговани в бюста, но има и такива, които са легнали под ножа за няколко разкрасителни процедури. Такъв е случаят с Памела Иванова. Мацката се издържа от социалните мрежи, където има стотици хиляди последователи. Освен това се занимава и с маркетинг.

Подобен е случаят с напомпаната със силикон Ани Метушева. Сексбомбата има хиляди кубици в пазвите.

В предаването влиза и друга блондинка - Йоана Младенова. Мацката е запален пътешественик и обикаля света.

От продукцията засега пазят в строга тайна най-колоритната участничка. Според запознати в "Ергенът 3" влиза мацка, за която всеки е чувал и е популярна. Коя е тя, обаче засега никой от екипа не казва, тъй като това била голямата изненада за всички зрителите.

#"Ергенът"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници