Обрат в "Стани богат": Билалов е аут, а за стола му спорят трима

Обрат в "Стани богат": Билалов е аут, а за стола му спорят трима

фейсбук

A A+ A++ A

Упорито се говори, че Михаил Билалов е аут от "Стани богат" и зрителите няма да го гледат като водещ на популярната игра. През февруари предстои пети сезон на "Стани богат" и съвсем очакваният въпрос е: "Кой ще бъде водещ?".

Запознати издават, че Билалов сам се отказва от работата си в "Стани богат", тъй като не успява да я съчетае с ангажиментите в театъра и киното. А съвсем скоро тръгва на турне в САЩ и няма как да присъства на снимките на предаването. Но кой ще седне в неговия стол?!

Говори се, че продуцентите и бившият водещ на шоуто Ники Кънчев са се помирили и водят преговори той отново да застане на чело на "Стани богат". И без друго зрителите си го харесват и не приемат друг в тази роля.

За водещи на новия сезон се спрягат още две познати имена. Бившият министър на културата Петър Стоянович, който доскоро имаше своя рубрика в "Денят започва с Георги Любенов", е едно от споменаваните лица.

Преговори се водят и популярния актьор Краси Радков. Кой ще спечели мястото в "Стани богат" предстои да видим през февруари.

#Стани богат

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници