Чалгата във възход! Вижте главозамайвщите хонорари на певците

Чалгата във възход! Вижте главозамайвщите хонорари на певците
A A+ A++ A

Чалга бизнесът явно е във възход! Хонорарите на изпълнители от попфолка стигнаха своя връх и все повече заведения се задъфват финансово.

Секс фуриите Преслава, Галена и Емануела вдигнаха тарифа си осезаемо. Най-скъп в бранша си остава Азис, който няма фиксиран хонорар, а всеки път го дава по настроение. Ако се обадите на Краля на фолка за участие, то може да чуете сума от 15 000 лева до 40 000 лева. В зависимост колко му се ходи в конкретното заведение.

От месец насам Галена и Преслава пък са вдигнали цената си на 12 000 лева. Същата цена си бе сложила Емануела още преди няколко месеца и вероятно това е ядосало двете топ звезди, които са решили да се изравнят с колежката си.

Меди, Джордан и Софи Маринова също вдигат мизата и вече ще извиват глас срещу 10 бона за час пеене. Джена и Илиян пък са на 8 бона, Това са всъщност имената, които в момента пълнят клубовете и са заринати с участия.

Емилия си запазва цената от 7 бона, за същата сума пее Фики и с 500 лева по-малко - Галин. За 6 бона може да извикате Ариа, Камелия и Деси Слава. Хм. Може и да има грешка, Камелия за толкова малко, пише "Марица".

#чалга #космически хонорари

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници