Ужасяващо! Педофил блудства с 5 и 7 годишни дечица, хванаха го

Ужасяващо! Педофил блудства с 5 и 7 годишни дечица, хванаха го

Pixabay

A A+ A++ A

Състав на Окръжен съд - Хасково взе мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо 34-годишен мъж за блудство с две малолетни момичета в Димитровград, съобщиха от Съдебната палата. Предполагаемият извършител е обвинен за продължавано престъпление и опасен рецидив, при които от средата на декември миналата година до 14 януари т.г. е извършил блудствени действия спрямо петгодишно момиче.

Същото обвинение му е предявено и за такива действия спрямо момиче на седем години, извършени на 24 декември м.г., също в Димитровград. Според съда съществува опасност мъжът да се укрие, тъй като е обвинен в извършване на тежко умишлено престъпление – блудство с две малолетни лица, извършено при условията на опасен рецидив, поясниха от съда.

Обвиняемият е и многократно осъждан. Същият е характеризиран като изключително комбинативен, нагъл, агресивен и манипулативен. Злоупотребявал с алкохол, проявявал незачитане на всякакви правила и норми, както и неуважение към институциите. Бил склонен да заплашва жалващите се срещу него лица. Имал е и добре развити престъпни връзки, е установено още по делото.

Определението подлежи на обжалване и протест пред Апелативен съд - Пловдив.

#педофил #блудство #Димитровград

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?