ВИДЕО Скандален инфлуенсър залива нета с призиви млади момичета да спят със зрели мъже

ВИДЕО Скандален инфлуенсър залива нета с призиви млади момичета да спят със зрели мъже
A A+ A++ A

Съден за изнасилване българин учи децата, че трябва да мастурбират и да спят със зрели мъже. Бившият таксиметров шофьор Ангел Николов - Геле , който е с няколко присъди, отдавна е заподозрян като педофил заради разсъжденията си относно секса с невръстни момичета, които споделя в интернет пространството. 52-годишният мъж живее в близост до основно училище в столичния квартал „Банишора“ и често е забелязван да се навърта около деца, споделят запознати.

Геле има няколко профила в Facebook, където често се представя като духовен учител, мъдрец и дори извънземен жител. Има канали в YouTube, Instagram и TikTok. Обръща се към последователите си като „земляни“, а себе си нарича „Ангел Божий“. Публикуваното от него съдържание е спорно и дори буди съмнение относно психическата пригодност на Николов. Въпреки това обаче мъжът има много последователи, предимно млади хора, които се забавляват на абсурдните му послания.

Николов не крие позицията си относно кога младите хора трябва да започнат да водят полов живот. В един от клиповете си казва, че „според земляните и техните закони е нарушение да спиш с 14-годишна“, но тъй като той бил извънземен, не схващал това правило и то не се отнасяло за него.

Жените около 10 и 12 години започват да имат цикъл и да могат да раждат. За мен това са пълноценни жени“, размишлява още Геле.

В друго свое видео пък насърчава непълнолетните да не слушат родителите си, в случай че усетят, че те са „малоумни“.

Сатаната ви е излъгал, че между 14 и 18 години, трябва да правите замъци по плажа, трябва да мастурбирате и да си сменявате пола. Няма такова нещо, лъжат ви. Имате право да правите абсолютно каквото поискате от сутрин до вечер. Вие сте пълноценни хора и никой няма право да ви слага никакви ограничения. И по повод това, че трябва да слушате родителите си – вие сте човеци колкото и останалите хора на тази земя. Ако забележите, че родителите ви са мъдри – слушайте ги. Но ако забележите, че са малоумни и ви карат да правите пясъци по плажа, а на вас ви се прави секс – моля ви, не ги слушайте“, поучава 52-годишният мъж .

После уточнява през смях – „Сексът е за младите хора, не за дъртите мастии. И трябва да го правите със зрели мъже, които ще ви научат на нещо, ще ви направят мъдри. Не се занимавайте с такива, които свършват за 3 секунди“. Нищо чудно да има предвид себе си с тези разсъждения!

Други клипове показват как той се намира в игрална зала с десетина момчета тийнейджъри и ги кара да викат, че „Киро Парахода трябва да връща белото, щото ще му счупят капачките“. След това ги пита за какво им е „белото“, а те отговарят в един глас:„За да го шмъркаме“.

Поведението му е широко осъждано от възрастни в интернет пространството, а ентусиасти дори издирват адреса му, за да вземат нещата в свои ръце.

Предвид криминалното му досие, което включва изнасилване и побой над жена, притежание на наркотици и грабежи – насърчаването на подобно поведение у младежите следва да стане обект на проверка от органите на реда. До момента обаче не е известно дали МВР е взело под внимание опасното съдържание, с което Ангел Николов – Геле залива социалните мрежи, и съмнителната му близост с деца.

#педофил

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници