Обвинената съпруга на убития Пейо: Все още не зная къде са децата ми

Обвинената съпруга на убития Пейо: Все още не зная къде са децата ми

стоп кадър

A A+ A++ A

Все още не зная къде са децата ми. Това заяви Габриела Славова, която заедно с майка си Красимира Трифонова са обвиняеми за убийството на съпруга й Пейо Пеев пред NOVA.

Жената, която има 6-годишен син и 4-месечно бебе е под домашен арест в жилището си на столичната улица "Елемаг". Именно с мотива да полага грижи за тях, Габриела бе пусната от ареста. Зад заключената врата на дома си, запитана дали знае къде са децата ѝ, тя каза: „Към настоящия момент все още не, благодаря ви!”.

Габриела отказа да отговори дали признава да е участвала в убийството на съпруга си, както и на въпроса - упоявала ли го е. Подобно съмнения е имал самият убит мъж, разказа по-рано неговата адвокатка. На 7 януари той й изпратил съобщение, в което споделил, че е имал среща със съпругата си, на която тя го почерпила с топъл шоколад, който по-късно той съжалил, че е изпил.

"За съжаление нямам спомен дали съм изпил цялото количество, но в един момент усетих, че нещо ми се премрежва погледът и се замайвам. Доста трудно се прибрах по спомен, слава Богу – безаварийно. Баща ми ме видя и помисли, че съм пил дори. Сутринта те с майка ми ме събудиха за срещата и още не бях добре", пише Пейо до своята адвокатка си Миглена Балджиева.

Двете деца са настанени при майката на убития мъж от деня на ареста на двете жени. Социални работници проследяват грижите за тях и оказват подкрепа.

#Пейо Пеев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници