Велико Минков с разкрития от съдебната зала за фантасмагориите на тъщата-убийца

Велико Минков с разкрития от съдебната зала за фантасмагориите на тъщата-убийца
A A+ A++ A

Бившият депутат Велико Минков, за когото обвинената за убийството на Пейо Пеев Красимира Трифонова каза вчера в съдебната зала, че не претендирал за бащинство, а за биологичен материал, сподели в „Тази сутрин“ по бТВ, че е радостен, тъй като приятелка на Габриела Славова му е изпратила снимка на 4-месечното бебе.

Много прилича на мен и затова съм щастлив, добави той.

Водещият Златимир Йочев пък припомни, че мъжът, който твърди, че е баща на едно от двете деца, чиято майка е замесена и обвинена за жестокото убийство в София, е бил вчера в съдебната зала.

„Това, което чух от адвокатите не ме изненада, но Красимира Трифонова ме учуди с фантасмагориите. Съдията пък сподели своите впечатления, но самите доказателства, свързани с убийството на Пейо Пеев, не бяха разглеждани“, заяви бившият депутат.

На въпроса с какви мотиви бе върната Габриела в ареста той отговори, че според съдията е отпаднала възможността тя да гледа двете си деца и затова няма нужда от „домашен арест“.

Минков обаче отказа да коментира защо е бил задържан след убийството на Пейо Пеев като изтъкна, че не желае да коментира, защото може да попречи на разследването.

„Бях освободен бързо, след като разбраха, че нямам нищо общо с престъплението“, уточни той.

„Бяхме в контакт с родителите на убития Пейо, които се грижат за децата, но социалните са ги посъветвали да не поддържат връзки с мен. Имам им доверие. От септември се познавам с тях. Особено с Иванка – майката на Пейо“, сподели Велико Минков.

„През тези четири месеца, през които се познавах с него, съм комуникирал с него повече отколкото със собствената си сестра и това, което говори Красимира за отношенията им в семейството са фантасмагории“, добави той.

„Това, че майката на Габриела ме нарича биологичен материал, е показателно за отношението на тези жени към мен и към Пейо“, коментира бившият депутат.

„До средата на бременността не е имало такова отношение от страна на Габриела. Това стана след намесата на майка й“, обясни той.

На въпроса дали е искал аборт Минков отговори, че това е клевета, заради която ще съди адвокатката на Красимира Трифонова.

Той сподели, че от Габриела е разбрал, че му приготвят стая в апартамента им. „След тази година щяхме да се преместим в къщата, която строя. В последните дни преди да се разделим обаче разбрах, че Красимира е подготвяла тази стая за детето“, каза още Велико Минков.

#Пейо Пеев #убития Пейо Пеев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници