Кои са звездите, шофирали пияни или дрогирани?

Кои са звездите, шофирали пияни или дрогирани?

Novini.bg/ Булфото

A A+ A++ A

Поглед назад към поредицата от случаи, в които известни личности бяха хванати да шофират след употреба на алкохол или наркотици. Разкаяха ли се за постъпките си?

В нощта на 27 април 2011 г. актрисата Елена Петрова е спряна за рутинна проверка. Алкохолната проверка отчита 1,2 промила. Елена Петрова остава без книжка за една година, глобена е и с 300 лева.

Полицията в Банско арестува актьора Явор Бахаров на 8 февруари 2020 г. заради шофиране под влиянието и на алкохол, и на наркотици. Дрегерът показва 1,3 промила, а тестът за наркотици реагира на марихуана и кокаин. Благоевградският окръжен съд първоначално го осъди на година затвор, но след обжалване замени ефективната присъда на Бахаров с условна.

След като излезе от ареста, актьорът се извини на близките си: „Съжалявам най-вече, че притесних роднините и най-близките ми, това беше най-неприятното.“

Готвачът Андре Токев е спрян за проверка на 31 октомври 2021 г. и задържан заради шофиране в нетрезво състояние на "Околовръстното" в София. Дрегерът показва 1,9 промила алкохол.

Токев е задържан по време на изпитателен срок отново по присъда за шофиране в нетрезво състояние. Шеф готвачът призна вината си и влезе в затвора за 7 месеца.

„Никога не съм искал да сядам пил зад волана, човек не го прави нарочно. Просто някой път не го осъзнава правилно“, каза той.

Btv

Четири месеца условно с три години изпитателен срок, отнемане на книжка за 6 месеца и глоба от 150 лева. Това е присъдата на певицата Белослава. На 11 юли миналата година тя беше задържана зад волана с над 1,2 промила алкохол.

Във Фейсбук пост на следващия ден Белослава се извини:

В края на миналата година журналистът Ивайло Цветков-Нойзи беше хванат да шофира с 2,12 промила алкохол. След установеното нарушение Нойзи е предал автомобила си доброволно, а след задържането му е бил освободен срещу гаранция от 15 000 лева.

Нойзи също се извини чрез пост във Фейсбук:

Btv

#пияни #пияни шофьори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници