Звезди и фенове се гаврят с Диона, на нея не й пука (ВИДЕО)

Звезди и фенове се гаврят с Диона, на нея не  й пука (ВИДЕО)
A A+ A++ A

опфолк певецът Константин подпука Диона заради изцепката зад волана. Коцето определено яхна вълната с оправданието на Диона, че вместо кокаин е взимала прахчета за простуда и грип като имената им се превърнаха в нарицателно на наркотиците.

Във видео в социалните мрежи Константин илюстрира с насмешка как изпуска кутийки със същия медикамент от Maybach-a и тихомълком си ги взима от земята. А под поста певецът пише: Помните ли песента "Бело сладко"?

Интересното е че самата Диона хвана хумора и репостна публикацията на Коцето, съпроводено от смеещи се емотикони. Но според последователи темата въобще не е за смях и заради такива постъпки умират хора на пътя.

Бившата на Кубрат Пулев - Андреа, също не остава назад от събитията и пусна стори с текст: Аз, когато имам лодка и съм спокоен за Нурофена".


Щяла да прави събитие на име "Наркос", на шега

"Диона Наркос" - така рекламира свое участие хванатата да шофира след употреба на наркотици изпълнителка - 2
Снимкa: Instagram

Вместо да се извини публично за изцепката си, изпълнителката с пълна сила върти кючеци в нощните заведения, облечена в типичния за нея екстравагантен стил, сякаш нищо не се е случило. Изненадващо, скандалната певица уверено се качва на сцена след своята изцепка и продължава да бъде заобиколена от фенове.

В същото време Диона очевидно иска да омаловажи ситуацията. Певицата дори попита феновете си как да кръсти нова своя песен. Последовател й предложи името "Нурофен", което Диона веднага припозна. Дивата реши да се заеме сериозно с идеята и в момента търси диджеи, с които да прави кючек със същото заглавие.

Популярният актьор и досегашен водещ на "Стани богат" Михаил Билалов пък й предложи: "Вашата наглост е престъпна" - смятам ще ви отива.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници