Jenite.bg любовен лексикон: Дари Овчарова и Галин Иванов

Jenite.bg любовен лексикон: Дари Овчарова и Галин Иванов
A A+ A++ A

В най-любовния месец от годината ви срещаме с няколко двойки, които ще ни разкажат своята история и ще издадат свойте тайни за успешна връзка.

Дари Овчарова и Галин Иванов са известно ТикТок семейство и вдъхновяват със забавните си видеа. Ето какво разказаха те пред Jenite.bg:

От колко време сте заедно? Интересен въпрос. Да приемем за основен отговор от близо две години и половина, но нашата история е още от далечната 2016 г., когато пламна искрата.

Опиши партньора си с няколко думи?

Той: Това е жената, която винаги ме е допълвала и ме е карала да се чувствам истински щастлив. С нея мога да бъда себе си. Тя е моята най-голяма страст и най-верен приятел.

Тя: Той е най-голямата ми тръпка още от дете. Въпреки, че през годините някак не исках да повярвам, че наистина може би той е човека. Към днешна дата обаче, Галин е моята най-голяма опора и подкрепа. За пръв път в живота си бих казала, че наистина обичам и имам здравословна връзка. С две думи - моето семейство.

Бяхте ли приятели преди да се влюбите един в друг?

Там където има страст, няма как да има приятелство. Но да, винаги сме били лоялни един към друг в отношенията си. Ако имахме възможността да бъдем под някаква форма заедно, то по-вероятно беше да имаме връзка, отколкото обикновено приятелство.

Къде се запознахте?

Запознахме се през 2016 г. в град Стара Загора.

Живеете ли заедно? Да, живеем заедно.

От колко време? Официално заживяхме заедно през пролетта на 2022г

Каква е вашата тайна за успешна връзка?

Перфектни връзки няма. Ако някой каже, че не се кара с половинката си, или лъже, или между тях емоция липсва. Хора сме, понякога имаме различни гледни точки, важното е да опитаме да погледнем през погледа на половинката си и да намерим ЗАЕДНО изход от ситуацията. Колкото и да е клиширано - компромисите и уважението са ключа към разбирателството.

1. Какво за вас е любовта?

Любовта е красотата на уюта и спокойствието, което може да ти донесе един човек. Първоначалното влюбване не трае вечно и ако не успеем да го разгърнем в любов, то рано или късно ще изстинем един към друг и ще започнем да се нараняваме. А не можеш да обичаш човек, който те наранява. Това не е любов. Това е краста на егото. Обичаш истински, тогава когато си обичан истински И МОЖЕШ ДА ГО ОЦЕНИШ. Любовта е да знаеш, че там вкъщи има един човек, при когото щом се прибереш целият външен свят спира да има значение.

2. Какво обичаш най-много в партньора ти?
Той: Обичам в нея това, че е много истински и сърцат човек. Тя е най-грижовната майка на света, а в същото време е толкова силна и борбена жена. Има железни принципи, винаги заявява позицията си и я аргументира отлично. Тя е може би единственият човек, на когото имам пълно доверие, за това редом до най-силната ми страст и любов, тя е и моят най-верен приятел. Това обаче, след което си казах "КРАЙ, ТОВА Е ЖЕНАТА!” беше първата баница, която ми направи. :Д

Тя: Няма нещо, което да не обичам в него, а и с годините някак откривам все нови и нови неща, които ме карат да се влюбвам все повече. Може би най-много обичам в него това, че е мъж на място. Мъж, на когото думата тежи. За пръв път в живота си се чувствам като жената във връзката. Той има огромно сърце. Щастлива съм, че точно той е бащата на детето ми, защото е страшно грижовен. Даже май малко в повечко ни е разглезил, ама айде :Д

3. Какъв е вашият "език на любовта" - как изразявате и приемате любов?

В даден момент, битовизма започва все повече да избутва любовта, затова ние се стараем да имаме нашите си лични моменти. Моменти, в които просто да се насладим един на друг, независимо по какъв начин. Понякога просто се гушваме и мълчим, или пък стоим и чертаем бъдещето ни с безкрайни среднощни разговори. Няма да се лъжем, страстта също е ключово важна в една връзка. Дали правим нещо по-специално, за да я поддържаме… ммм, по-скоро не. Някак когато откриеш твоя човек, нещата се случват естествено от само себе си. Имаме предиоди, в които се държим като гаджета от 1 седмица, а в други пък сме като чичо и леля от 50 години заедно, които просто си мърморят. Тъй като сами си гледаме детенцето, то е през по-голямата част от времето с нас, но това не е проблем. В нашите очи, дъщеря ни е човешкото въплащение на любовта и емоцията ни един към друг. Освен това ние сме си най-добри приятели и на този етап вече нямаме някакви притеснения един от друг. Глупостите си ги вършим заедно, независимо какви са те. :Д Не сме фенове на безбожно скъпи подаръци, предпочитаме да си подарим изживяване или някаква емоция, пред някаква вещ, която ще захвърлим просто някъде в шкафа. Бих искала да разкажа и по-подробно за жестовете като бележки, изненади и моменти, но ще спрем до тук, защото хората са казали - ЩАСТИЕТО ОБИЧА ТИШИНАТА, така че нека обобщим този отговор до " Абе биваме, избутваме го някак.. :Д ”

(5-те езика на любовта: утвърдителни думи; прекарване на време заедно; получаване на подаръци; физическа близост; жестове на загриженост)

4. Какви са любимите ви общи занимания?

Честно казано на този етап нямаме много свободно време, но обичаме да ходим за риба, а Галин от известно време се опитва ( нагала му се :Д ) да заобича да снима транзишъни.

5. Какви планове имате за бъдещето и как работите заедно, за да ги постигнете?

Най-различни планове имаме, като някои от тях са в действие и ще станат факт още през тази година, но за момента ще ги запазим в тайна.
До колко е важно да имате общи цели и мечти за изграждане на здрава връзка? Всеки човек е роден със своето призвание. Не е задължително да имате еднакви бизнес цели, стига да можете да приемете и подкрепите партньора си, когато е и горе, и долу. Аз (Дари) дори съм на мнението, че е по-добре да не обвързваш семейството с работата…изобщо семейството с парите. Тогава рискуваш един ден да завърши грозно, а и не е ли по-хубаво да знаеш, че колкото и кофти ден да си имал на работа, щом се прибереш вкъщи, всичко ще бъде наред?

6. Как се подкрепяте един друг в лично и професионално отношение?

Може би тук е момента, в който трябва да му благодаря за всички железни нерви, които проявява, когато работим по някое видео. Аз наистина ставам зла.. Дори понякога се чудя как още имам телефон и здрав статив, защото аз самата не бих се изтраяла, но явно има един луд, дето просто си ме обича. Имаче не виждам никаква друга причина да търпи тормоза, на който го подлагам по време на снимки. :Д Шегата настрана. Той е моят най-голям фен и най-голям хейтър, винаги е обективен и изживява нещата рамо до рамо с мен. Нямаше да имам и половината, от това което все още градя, ако не беше той. А аз съм неговия душевен отдушник, тъй като е отговорник на звеното, в което работи и трупа напрежение, което понякога пренася вкъщи. Моята роля е да му припомня, че вече е удома при семейството си, където има само любов. Говорим часове наред като се опитвам да задам правилните въпроси, така че той да даде на себе си отговорите, от които има нужда, за да се успокои.

7. Как сте решили въпроса с домакинските задължения?

Домакинските задължения никога не са били обект на спор помежду ни. Кой когато има време се занимава с тях, тъй като ежедневието и на двама ни е изключително напрегнато.

8. Как поддържате привличането и страстта си един към друг?

С лоялност. :)

При нас страстта някак винаги е присъствала. Просто изпитваш привличане, което години наред не изгасва, а напротив - усилва се. Дали правим нещо по-специално - не. Може би , когато откриеш твоя си човек, не е нужно да правиш нещо специално…то просто се усеща.. Чувство, емоция. Разбира се и ние имаме кофти периоди, но пък те още повече заздравяват отношенията ни.

9. Как се справяте с конфликтите и какви методи използвате за решаването им?

Той е по-обрания и сдържания в нашата връзка. Аз съм по-избухливата, но дори първо да има леки женски изтерии, после винаги сядаме и правим дълбок анализ когато не разрешим и последното наизвестно. Има ли сме моменти, в които по цели дни говорим дадена тема, докато те я изчистим напълно, за да не остане нито едно камъче, което да обърне колата.

10. Каква е ролята на взаимното доверие във вашата връзка и как го укрепвате? Ревнувате ли и как се справяте с ревността?

В умерени количвства, всичко е полезно. Няма ли никаква ревност - за каква любов говорим? Разбира се и другата крайност е много опасна, но при нас всичко е премерено. Не си даваме поводи за ревност, а и се познаваме толкова добре, че лесно бихме се хванали един друг, ако някой се опита да излъже. Обеща ли сме си, че няма да го правим и вярваме, че до момента сме спазили обещанието си. Доверието е приоритет. Ако него го няма…съвсем скоро и връзката ще премине в режим на токсичност, това обаче случи ли се, значи е към своя край. Ние просто не искаме да има край. :)

11. Колко е важно личното пространство във вашата връзка?

Всеки си има неговото време. Той ходи за риба с колеги и претели, а когато се наложи гледа детето, защото например аз имам работа. Някак с времето това отново се случва от самосебе си. Истината обаче е, че предпочитаме да правим всичко заедно, но в моментите, в които имаме нужда от лично време, просто си го взимаме..без никакви уговорки и излишни драми.

12. Как се стараете да поддържате секса вълнуващ?

Секса е вълнуващ само когато е споделен с правилния човек. Ние сме малко по-луди и имаме различни настроения. Но какъвто и секс да правим, той много отдавна се е превърнал в "правене на любов”... от там нататък нещата просто се случват, където и както трябва.

13. Каква роля играе хуморът във вашата връзка?

Моят хумор е предимно саркастичен, а той често си ме разсмива с тъпо мъжки лавчета. Хумора е важен почти колкото всичко останало в една връзка. Някак по-приятно е да си с човек, който те кара да се усмихваш! :)

14. Какво е най-дивото нещо, което сте опитали или искали да опитате заедно?

хмм…Абе май искаме да скочим с парашут или бънджи, ама сме такива лигьовци и двамата, че дали ще се случи не знам.. :Д Но пък със сигурност сме решили, че дори да се престрашим, то ще бъде в скок за двама.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници