Jenite.bg подкаст: Разгадаване на мистерията около Ергена: Архетипният анализ на Алек

Jenite.bg подкаст: Разгадаване на мистерията около Ергена: Архетипният анализ на Алек
A A+ A++ A

Кой всъщност е eргенът? Това е въпрос, който все още остава с донякъде отворен отговор. За него не се знае много, освен, че е бизнесмен, а и изключително галантен и усмихнат мъж. Затова поканихме при на Кaтрин Владимирова, която да анализира пред нас образа на Алек, според архетипа, на който той отговаря.

Нейна събеседничка бе любимката ни от сезон 1 Дениз Хайрула, която пък сподели какво ѝ допада в поведението на ергенът и кои дами наистина заслужават да спечелят сърцето му.

"Архетипът на Алек е търговец. При него любовта и семейството а висша цел. За Алек е подходяща жена в архетип кралица или майка, която да няма много от "любовницата" в себе си", смята Катрин.

Тя допълва, че характерно за този архетип е това, че тези мъже не могат да бъдат сами и имат нужда от жена до себе си, за да се развиват. Търговецът губи своята мотивация, ако няма семейство и не би станал успешен като един първооткривател, които го правят, заради себе си.

Дениз от своя страна споделя, че харесва Алек, заради неговото позитивно отношение и забележителния му смях, който направи впечатление на всички отще от самото начало.

С кои дами Алек би могъл да изгради семейството, което иска и с кои могат да бъдат просто приятели? Кое би било по-важно за него, според архетипа - сексът или емоцията? Какво си казахме за слуховете за предполагаемата победителка? А чували ли сте слуха, че на финала Алек се оказал и в крайна сметка не посочил никоя от дамите като своя избраница?

#Jenite.bg #Jenite.bg и Peika.bg #Peika&Jenite YouTube

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници