Тези две сестри влизат в „Ергенът“, ето какво ще стане с тях

Тези две сестри влизат в „Ергенът“, ето какво ще стане с тях
A A+ A++ A

Габриела и Памела Иванови са две от участничките в новия сезон на „Ергена“, пише Intrigi.bg. Красавиците неслучайно си приличат – те са сестри. И въпреки че Пам и Габи са изключително чаровни, ергенът Алекс Младенов няма да избере нито една от тях.

Двете момичета дори няма да стигнат до финал в сезона, но истината е, че и не са го имали за цел.

Близки до сестрите Иванови разкриха, че красавиците са влезли в риалити шоуто не за да се борят за сърцето на милионера, а заради славата и известността. Габи и Пам се надявали със старта на сезона да натрупат много последователи в социалните си профили и да пробият в инфлуенсърския бранш.

Нещо повече – двете дори вече са стартирали собствен бизнес и страница в Инстаграм, през която ще рекламират различни козметични продукти, ще дават съвети за грижа за кожата и пр. Към момента страницата е празна, като идеята е веднага след като наберат популярност покрай „Ергенът“, да започнат да рекламират бизнеса си.

Всъщност с тази идея влизат и повече от половината участнички в предаването. Голяма част от тях си имат сериозни гаджета и не търсят нова връзка, а известност, ползвайки формата за стъпало към нови начинания.

#"Ергенът"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници