YouTube все пак ще направи приложение за Vision Pro

YouTube все пак ще направи приложение за Vision Pro

canva

A A+ A++ A

В изненадващ развой на събитията YouTube потвърди, че приложение за Apple Vision Pro е плановете на компанията, променяйки предишната си позиция, че няма планове за такова приложение.

Тази внезапна промяна на мнението е необичайна в технологичната индустрия, където компаниите обикновено поддържат последователни съобщения относно разработването на продукти. Причините за промяната в стратегията на YouTube остават неясни. Възможно е очилата Vision Pro да са се наложили повече от очакваното, което да е накарало YouTube да преразгледа позицията си. Освен това популярността на приложението на трета страна за Vision Pro може да е повлияла на решението на YouTube, особено като се има предвид значителното му присъствие в класациите на App Store.

Въпреки че официалното приложение на YouTube за Vision Pro се очаква с нетърпение, не е сигурно кога ще бъде налично. Въпреки това YouTube заяви своя ангажимент да поддържа Vision Pro междувременно, като оптимизира работата на YouTube за Safari.

Забележително е, че предстоящото приложение на YouTube за Vision Pro може да не поддържа 360-градусови и VR видеоклипове, тъй като тези формати понастоящем не са съвместими със Safari. Apple се позовава на опасения относно качеството на пространствените изживявания и потенциалния дискомфорт при движение, свързани с такова съдържание. Вместо това Apple се фокусира върху предоставянето на висококачествени пространствени медийни изживявания, включително пространствени снимки и видеоклипове, Apple Immersive Video и 3D филми, достъпни на Apple TV.

#YouTube #Peika&Jenite YouTube

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници