Разделени ли? Ергенът Евгени и Валерия свиха любовно гнездо под един покрив

Разделени ли? Ергенът Евгени и Валерия свиха любовно гнездо под един покрив

бТВ

A A+ A++ A

Най-одумваната светска двойка в последните няколко месеца - ергенът Евгени и победителката в шоуто Валерия, са заедно и не са се разделяли. Това научи "България Днес" от сигурен източник. В последните няколко седмици се появиха слухове, че чаровната моделка и къдравият пианист са се разделили. Това обаче изобщо не е вярно. А дори има и друга новина. От съвсем скоро ергенът и кучелюбката Валерия вече живеят под един покрив. Двойката е свила любовно гнездо в дома на музиканта в родния му Пловдив.

Звездната двойка се появи заедно и на премиерата на новия филм "Пулсът на танца". Събитието уважи и първият ерген на България - Виктор Стоянов. Той обаче бе без половинка, тъй като наскоро се раздели с голямата си любов Мария.

Евгени и Валерия демонстрираха наистина близки отношения, като не се отделяха един от друг. Това накара мнозина да зашушукат, че както са тръгнали нещата, двамата може и да се оженят. Слухове за подобна възможност вече се появиха няколко пъти в публичното пространство. Имаше дори спекулации за сватба през миналото лято, но засега ергенът и възлюбената му не са се венчали.

На коктейла по случай премиерата пристигнаха и някои от актьорите като Георг Киряков, Сара Драгулева, Ники Илиев, Мартина Кондаклиева и режисьорът Георги Костов.

"Пулсът на танца" е филм за цената на успеха и проследява живота на хората, отдадени на спортните танци. Режисьорът Георги Костов е и съсценарист заедно с актьора Георг Киряков.

"От 5-годишен се занимавам с танци. Аз бях и хореограф на филма, макар че хората, които играят, всъщност са танцьори и в живота", споделя Киряков.

Единствено Сара Драгулева е нямала никаква подготовка. Георг й помогнал за хореографията, но тя се е справяла наистина много бързо.

Мартина Кондаклиева, която изпълнява ролята на малкото момиче, пресирано от амбициозната си майка, казва:

"Носител съм на много международни награди за танци, но това, което ми помогна за филма, е, че всички актьори бяха много любезни с мен".

Историята във филма се върти около 10-годишната Мартина, чиято майка, бивша танцьорка, е прекалено амбициозна с детето си. Интересното е, че в реалния живот на Мартина Кондаклиева нещата се получават почти по същия начин, въпреки че майка й не е чак толкова амбициозна, колкото екранната героиня.

"Като цяло във филма играя моя собствен живот", допълва тя.

"Момиченцето е действителен петкратен шампион на България. Участва и на международни първенства", допълва Георг Киряков.

На режисьора и актьор Ники Илиев не му се налага да танцува в лентата. Неговият персонаж е на пенсиониран танцьор и собственик на школата. Според думите му той винаги е завиждал на хора, които танцуват, и винаги е искал да може да танцува.

"Играя образа на бивш танцьор" казва той и добавя: "Самият персонаж е много интересен. Той се бори за справедливост, да даде възможността на децата да се развиват. Героят ми беше много лесен и приятен за игра".

Според Георг Киряков идеята за филма е дошла от Юлия Бразова, която е майката на малката Мартина Кондаклиева и е много изискващ родител.

"След това аз написах сценария и нещата се получиха. Сега вече сме на премиерата", казва той.

По думите на изпълнителите това е първият български филм, който разказва за живота на хората, посветили се на спортните танци. Също така това е и е филм, който цели да провокира интереса към този спорт и да разкрие какво означава да познаваш тялото си.

В "Пулсът на танца" участват още Башар Рахал, Ивайло Захариев, Райна Караянева, Любомир Ковачев и други. Оператор е Емил Топузов, музиката е на Папи Ханс. Башар обаче не се появи, и логично. Малко след като лентата е заснета, чаровната актриса Райна Караянева се разделя с него.

"Част от музиката не съм я писал специално за филма. Това са просто мои парчета, които продуцентите искаха да използват", споделя певецът и добавя: "Винаги съм искал да подкрепям българското кино и правя това с каквото мога. Дори когато е безвъзмездно, това пак е нещо. Защото участвам в процеса на оцеляване на нашето кино", каза Папи Ханс. И добавя: "Другата причина е, че приятелката ми Сара Драгулева играе главна роля в продукцията, така че нямаше как да откажа", смее се изпълнителят.

Историята, която разказва филмът, е преди всичко за човешките взаимоотношения и за любовта, която можем да дадем на другия.

По червения килим се разписаха още сексапилното миньонче Лора от последния сезон на "Мастършеф", актрисата Кристина Верославова от сериалите "Татковци" и "Вина" и други.

#Ергенът #Евгени Генчев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници