Мартин Божанов - Нотариуса изнудвал гръцки корабен магнат?

Мартин Божанов - Нотариуса изнудвал гръцки корабен магнат?

БНТ

A A+ A++ A

Гръцкият корабен магнат Джон Кустас е бил рекетиран от Мартин Божанов - Нотариуса. За това разказа Анастасиос Дикос -изпълнителен директор от компанията на бизнесмена в България в интервю за "24 часа".

Дикос разкрива, че в продължение на две години е бил преследван с искане за 25 хиляди евро от името на Божанов. По думите на предприемача в тормоза са били замесени данъчни служители, прокурори, представители на антикорупционната комисия.

Бизнесменът твърди още, че за кратко време срещу компанията са заведени повече от 10 съдебни дела и разследвания, а всичко започнало от инвестиционен проект за жилищно строителство.

Главният секретар на МВР заяви, че на този етап не разполага с такава информация, но разследването на случая Нотариуса е в активна фаза.

"Убитият е основният субект около който се движи цялото разследване - оперативно издирвателно мероприятие, процесуални действия, така че всички тези обстоятелства ще бъдат изяснени от момента на това от неговия статут на гражданин, как се е развивал във времето, ако щете като ученик, като войник, всичките скандали, всичките процеси, които са свързани с него, ще бъдат изяснени", увери Коцев.

#Мартин Божанов #Мартин Божанов - Нотариуса

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници