Облачността ще е значителна, но ще вали само в планинските райони

Облачността ще е значителна, но ще вали само в планинските райони
A A+ A++ A

Атмосферното налягане е и ще се задържи по-високо от средното за месеца.

Днес облачността ще е предимно значителна, но само на отделни места в планинските райони ще превали слабо. В часовете преди обяд на места в равнините ще има намалена видимост. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще са между 8° и 13°, в София - около 8°, сочи прогнозата на НИМХ.

Над планините облачността ще е значителна и на отделни места ще превали слаб сняг, под около 1000 m - дъжд. Ще духа до умерен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 m ще бъде около 1°, на 2000 m - около минус 5°.

Над Черноморието облачността ще е значителна, без съществени валежи. В сутрешните часове на места по крайбрежието видимостта ще е намалена. Ще духа слаб до умерен вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са между 5° и 8°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 17 мин. и залязва в 18 ч. и 4 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 47 мин. Луната в София залязва в 5 ч. и 21 мин. и изгрява в 13 ч. и 49 мин. Фаза на луната: четири дни преди пълнолуние.

#облаци

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници