Спукаха от майтап новия Ерген с това меме! (СНИМКА)

Спукаха от майтап новия Ерген с това меме! (СНИМКА)

бТВ

A A+ A++ A

Колкото и интелигентен, красив, чаровен и галантен да е един мъж, родните зевзеци пак ще му намерят кусури. И новият Ерген не беше пощаден от интернет „съсловието“, където го спукаха от подигравки заради неприятни мимики, които прави несъзнателно.

Александър Младенов наистина е магнетичен, но има лошият навик да се смее твърде изкуствено, особено когато е притеснен, коментират по форумите в нета. В действителност Алек отваря доста широка уста, когато се хили, или пък показва всичките си зъби от край до край.

Зрители дори са направили забавен колаж, сравнявайки Алек с Магарето от анимационния филм „Шрек“. Мемето е едно от най-споделяните в социалните мрежи и предизвика стотици подигравателни коментари и закачки по адрес на Ергена.

Дори най-върлите му фенки признават, че малко преиграва с широките усмивки и се чудят защо никой от екипа не го е посъветвал да се обере малко в мимиките.

Ако оставим магарешката усмивка настрана, към момента Алек е един от най-харесваните избори на риалити шоуто. Повечето зрители са на мнение, че Младенов е много по-балансиран от първия Ерген Виктор Стоянов и в същото време далеч по-сговорлив от втория – Евгени Генчев, пише интриги.бг.

снимка: Инстаграм

#"Ергенът"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници