Кармичен кръстопът - кога разбираме, че сме на такъв?

Кармичен кръстопът - кога разбираме, че сме на такъв?

canva

A A+ A++ A

В живота на всеки човек рано или късно идва момент, в който се чувства на кръстопът. Ако тръгнеш наляво, ще загубиш коня си, ако тръгнеш надясно, ще се случи нещо. Събитията се развиват по такъв начин, че просто е необходимо да се направи избор, но как да се избере правилната посока и да не се направи грешка?

Кармичният кръстопът е шанс да израснете, да промените съдбата си и да постигнете цели, които може да изглеждат фантастични. Но тук е много важно да разберете - или вие сами правите избора, или съдбата ще избере вместо вас, ако се колебаете твърде дълго. И тогава ще трябва да живеете с това, което ви е дадено – няма да можете да го победите.

Какво е кармичен кръстопът?

Това е мястото в пространството и времето, където се пресичат равни линии на вероятност. Има малко истински кармични кръстопътища в живота - някои имат само един, обикновено два или по-рядко три (най-често това са хора, живеещи много интензивен живот). Периодът, предхождащ преминаването на кармичен кръстопът, и периодът на избор на самия път продължават общо няколко месеца, обикновено до шест месеца.

Как да разберете, че сте на кармичен кръстопът? Веднага ще разберете това състояние, когато просто няма опция да "не правите нищо“. Ако човек откаже да направи крачка по някой от наличните вектори, той или се разболява сериозно, или се случва нещо друго, което го тласка към решение. Той усеща странен натиск – от хора или обстоятелства – който ще го тласне от реалната точка "нула“.

Човек, който се приближава до кармичен кръстопът или вече е стигнал до него, започва да вижда пророчески сънища, възприятието му става по-дълбоко и по-фино. Той получава отговори на въпроси в редовете на произволно отворена книга, във фрагмент от песен по радиото, в случайно чут фрагмент от нечий телефонен разговор.

Понякога се случват малки или големи неприятности, които в крайна сметка се оказват ключовете към новото щастие. По време на промени е много важно да запомните, че когато една стара врата се затвори, на нейно място винаги се отварят три нови, затова, каквото и да се случи, ние се опитваме да запазим спокойствие и доверие в света. И не забравяйте, че човек е надарен със свободна воля и винаги може сам да направи избор, информира actualno.com.

#кръст

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници