Никол Станкулова със завръщане в телевизията

Никол Станкулова със завръщане в телевизията

нова ТВ

A A+ A++ A

Отново част от отбора на "На кафе" стана Никол Станкулова след три години пауза, а бившата репортерка на Гала -Зайнеб започна да коментира в "Преди обед"

Синоптичката бе постоянна част от екипа на Гала преди да забременее за втори път, като се сменяше със своята колежка и приятелка Гери Малкоданска през седмица, а заедно с ангажимента си в "На кафе" съобщаваше и прогнозата за времето. Малкоданска също реши да става майка и двете изчезнаха почти едновременно от предаването на Гала през 2021 година. В края на октомври същата година Станкулова роди втората си дъщеря Андреа. Днес тя отново води прогнозата за времето, докато Малкоданска все още е в отпуск по майчинство, припомня Hotnews.bg.

За първи пък обаче Станкулова сяда до Гала и останалите панелисти след връщането си в Нова телевизия след второто майчинство. Гала отдавна търси свежо попадение в екипа си. Мястото е вакантно, след като Ромина Андонова се премести в „Съдебен спор”. Оттогава маса дами се пробваха да станат част от екипа на Гала.

И друг член на екипа на Гала се появи в ефир след дълго майчинство. Зейнеб Маджурова е седмичен коментатор в "Преди обед" по конкурентната bTV заедно с фокусника Дани от "Фермата". Подобно на Малкоданска Маджурова, която бе репортерка на Гала, все още е в майчинство, но планира да се върне през есента в телевизията. Като каква все още не е ясно, защото преди да роди двете си близначки през 2022 година, имаше своя рубрика в сутрешния блок.

#Нова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници