Зомбори печели „Капките”?

Зомбори печели „Капките”?

НОВА

A A+ A++ A

Мачът в „Като две капки вода”, сезон 12, вече може да се смята за приключен. След третата вечер на шоуто на Нова тв миналия понеделник вече е кристално ясно кой е сигурният победител тази година. Това е актьорът Владимир Зомбори. Той на практика е без абсолютно никаква конкуренция в актуалното издание на предаването и само чудо или предварителна уговорка в шоуто може да промени финалния резултат. Такова развитие на нещата обаче е слабо вероятно, затова феновете на формата вече очакват да го видят като победител.

Още на старта на „Капките” на 19 февруари стана ясно, че тази година Владо Зомбори е голямата звезда в шоуто и със сигурност ще бъде на финала. След три епизода вече може с пълна убеденост да се каже, че само задкулисна уговорка може да му оспори победата, но всички знаят, че такава практика в това предаване няма. Не е нужно да си специалист по актьорско майсторство, нито по музика, за да забележиш, че младият актьор е светлинни години пред останалите участници тази година. На практика няма никаква интрига – каквото и да му дадат, той е най-добрият, включително с женския образ на Адел, който му се падна за втората вечер на шоуто. Още тогава новия в журито – Любо Киров, каза, че тази година „Капките” са на Владо Зомбори.

Същото е мнението и на огромната част от феновете, които коментират на официалните страници на предаването в социалните мрежи. Звездата от сериала „Вина” на БНТ е фаворит и на съдиите във формата, и на зрителите. „Голям сладур е Влади! С колегите сме му огромни фенове и не спираме да пращаме смс в негова подкрепа!”; „Влади е изключителен! Няма равен!”; „За всички ни е видно, че Владо Зомбори е невероятен талант! Той е феноменален имитатор и изпълнител! За мен той е Големият победител тази година!”, коментират хората.

Досега актьорът е имал три изпълнения в „Капките”: в образа на Джъстин Тимбърлейк, Адел и Васил Найденов. С първото и третото беше победител за вечерта, а с второто стана втори и към момента има най-много точки във временното класиране. Като Васил Найденов обаче отнесе критика от Фънки, според когото Владо е бил пренавит и е преигравал. По този въпрос публиката се раздели на две – едната част остава твърдо на страната на Зомбори, а другата е съгласна с Фънки. Въпреки това на фона на останалите изпълнения актьорът отново се оказа най-добрият. Очевидно е, че е без конкуренция този сезон и че около името на победителя поне засега няма никакви въпросителни – това ще бъде Владо.

Никога досега изходът от шоуто не е бил толкова ясен. Миналата година сериозни заявки за първото място дадоха Владо Михайлов, Тома Здравков и Керана. Владо победи, но останалите му бяха достойни конкуренти. Преди това победата на Краси Радков беше трудно извоювана в състезание с Дарин Ангелов и Александър Сано, в сезон „Ол старс” до последно не беше ясно дали победител ще е Фики Стораро или Рафи Бохосян, а преди това Фики беше в жестока конкуренция с фолк звездата Константин. Сега спорът по-скоро ще бъде за второто място, защото първото изглежда запазено за Владо.

Засега се потвърждава прогнозата на „Уикенд”, че сериозна подкрепа, освен Зомбори, ще има актрисата от сериала „Ол инклузив” Елена Атанасова. Наско от „Б.Т.Р.” също се радва на одобрение от публиката. Той не е добър имитатор, но е толкова добър певец, че няма как да не събере достатъчно точки поне за да отиде на финала. След две доста посредствени изпълнения актьорът Иво Аръков също започна да набира скорост в третата вечер на шоуто. Той влезе в образа на Наско и беше много убедителен. Ако продължава така, той също има добри шансове за финал.

#Владимир Зомбори #"Като две капки вода"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници