Сачева пусна запис на Асен Василев от 2023 г. в ефир, ПП-ДБ искали да саботират Габриел още от самото начало

Сачева пусна запис на Асен Василев от 2023 г. в ефир, ПП-ДБ искали да саботират Габриел още от самото начало

Стоп кадър

A A+ A++ A

Всичко зависи от ПП-ДБ, ние досега сме показали конструктивно поведение. Така отговори пред Нова тв Деница Сачева от ГЕРБ-СДС по повод на това дали днес ще продължат преговорите между двете формации.

Сачева пусна и запис в ефир: „По мое лично мнение последният ден, в който тази Мария Габриел иска да е премиер, ще е и последният ден на това правителство. Тя няма да иска да бъде свалена предсрочно”, казва Асен Василев в публикуваният през май 2023 г. запис от Радостин Василев. "Това значи, че Асен Василев и Промяната още от началото искат да направят саботаж на правителството", коментира тя записа.

"Избързахме с връчването на мандата, защото всичко, което трябва да бъде изговорено, беше изговорено", каза тя.

Деница Сачева за Асен Василев: Учудена съм от начина, по който човек може да лъже без да му мигне окото, възмутени сме от отношението към Габриел

"Имаме три точки по споразумението, които са били дискусионни - за службите, за съдебната власт, и за отпадането на следствената тайна. Не е нормално да може да се разкрие следствена тайна по разследване."

"ПП-ДБ отново прилага маркетингов трик и губи времето, живота и енергията на българските граждани в безплодни разговори за това да покажат надмощието си", разкри Сачева.

Единственият вариант за нас е правителство с първия мандат, премиер Мария Габриел и без Асен Василев. Докато не се изчерпи тази опция, друга няма да се коментира. Кабинет с втори мандат няма да има, категорична бе тя.

"ПП-ДБ знаят на кого да звъннат, ако искат преговорите да продължат - на Мария Габриел."

#Деница Сачева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници