Jenite.bg подкаст: Какво трябва да дава мъжът на една жена?

Jenite.bg подкаст: Какво трябва да дава мъжът на една жена?
A A+ A++ A

"Имаше си възрастово разделение. Усещаше се. Определено в къщата си имаше два лагера. Усещаха ни като заплаха, защото Алек има афинитет точно към тази групичка на по-зрелите", споделя Моника от "ергенът" в Jenite.bg Подкаст.

Но с какво групата на по-опитните дами превъзхожда тази на по-младите?

"Много по-осъзнат си, знаеш какво искаш, знаеш си границите и мnого по-бързо разбираш дали човекът е за теб. Такива отношения са много по-хармонични", допълва тя.

Мони сподели още, че в един мъж тя търси това той да бъде джентълмен, да е добър човек и да е грижовен. От съществено значение за нея е и отношението му към другите хора. В мъжа би я отблъснало това той да е дребнав и да лъже.

Какво е хармонична връзка за Мони?

"Със сигурност трябва да гледате в една посока и да има разговор, защото винаги ще има проблеми. Въпросът е с какво можеш да се примириш и с кое не можеш. Проблемът трябва да се разрешава с разговор, защото в противен случай се задълбочава", споделя тя.

За нея недопустими са празните обещания от страна на мъжете. Тя държи и мъжът да няма социални мрежи или поне да не е активен там.

"Снимането на себе си говори за един нарцисист, с когото една жена няма да се чувства добре", обяснява Мони.

Какво трябва да дава мъжът на една жена? Как да дадем шанс на мъжа да се изяви във връзката? Кои персонажи от "Ергенът" ѝ допадат и с кои не намерила общ език? Каква е допустимата възрастова разлика в една връзка? Гледайте и ще разберете:

#Jenite.bg #Jenite.bg и Peika.bg

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »

Акценти

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите