Седмичен хороскоп до 5 април

Седмичен хороскоп до 5 април

Pixabay

A A+ A++ A

Овен 21 март – 20 април

Днес родените в първата декада ще постигнат максималното, ще извлекат полза от всяка своя инициатива, делова или лична среща. Важното е да не се разсейвате, да се концентрирате върху най-важното и чак като го свършите, да се обърнете към следващата задача. Ако разконцентрирате погледа си, ще го свършите „като кучето на нивата”, ще си създадете проблеми и може да загубите нещо. На 30-31-и късметът е с вас, пътувайте, гостувайте, канете гости и се забавлявайте. Ще свършите много добра работа, сменяме и времето. На 1-и нищо да не се прави без проучване и предварителна подготовка. Меркурий тръгва ретроградно. 2-и е особено рисков, заплитаме се в мрежи от лъжи. З-и идва с реформи, важното отложете за следобед. На 4-и постигате важна цел. От 5-и Венера е в Овен.

Телец 21 април – 20 май

Ако днес се съсредоточите върху основната си и важна цел и задача, до вечерта ще я постигнете. Лесно ще отхвърлите съмненията и колебанията и ще направите силен ход. С действията си в момента показваме на другите какво можем, знаем и владеем. С лекота преодолявате препятствия, особено тези в ума. Днес няма невъзможни неща и дори незначителната победа ще донесе ползи. 30-31-и задават нова програма, слагат нови репери и граници в отношенията. Действайте активно. От 1-и Меркурий тръгва в ретроградна посока и насочва усилията ви към приключване на дейности и връзки. На 2-и няма да се дадете без бой и ще постигнете своето. На 3-и поставете условия и се съобразете с чуждите. 4-и е ден на фатално привличане, бъркате в избора. На 5-и не участвайте в събрания на екипа.

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес имате много задачи и отговорности, оплитате се кой да уредите най-бързо и може да загубите контрола в ситуацията. Съветът е да се занимавате само с един конкретен въпрос и проблем, да атакувате в местата на най-важните за вас дела и отношения. Ако се разсейвате, ще дадете възможност на друг да вземе спечеленото от вас и определеното за вас. Бъдете стриктни и делови. 30-31-и са дни на огромно натоварване, лични и професионални кризи. Очертават се сблъсъци на интереси и мнения. На 1-и печели този, който има сигурни канали за получаване на информации. 2-и е рисков и агресивен. На 3-и стартирате промени, но и конкуренцията се е адаптирала. На 4-и всяка цел е достижима, стига да не се разсейвате с друго. На 5-и важното уредете до обед, не е ден за събрания.

Рак 22 юни – 21 юли

Ден на творческите идеи и на възможността да постигнете поне една своя цел. Концентрирайте се в желаната посока, дайте всичко от себе си и ще получите своята награда. Днес няма невъзможни неща и незначителни такива. Всичко е от значение и в любовта, направете своя избор. Вечерта може да си поръчате сън-прогноза, в който да видите бъдещото развитие на проблема, който ви вълнува. 30-31-и са силни и успешни не само в кариерата, но и в личния ви живот. Планирайте срещи, водете преговори, вземете всичко, което ви дава животът. От 1-и планетата на търговската инициатива Меркурий тръгва в ретроградна посока до 25-и. Нищо важно не започвайте, а приключвайте. 2-и е рисков. 3-и налага нови правила. На 4-и ще постигнете отдавна гонена цел. 5-и е конфликтен.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес всяка цел за вас е лесно достижима, стига да действате концентрирано и да не се разсейвате, докато не стигнете до нея. Не започвайте нищо, преди да финализирате предишния си ангажимент. Чакайте награда за добре свършената работа и нови предложения с по-висока оферта. Постарайте се повече в личните и делови връзки и изпълнете дадените обещания. 30-31-и са успешните ви и силни дни за периода. Постарайте се да уредите всичко важно в момента и да сключите новите си договори. От 1-и Меркурий – планетата на бизнес инициативите, тръгва в ретроградна посока и замразява новите ни проекти. 2-и е ден на болезнени чувства и амбиции, пречим си взаимно. 3-и задава новите приоритети, трудно намирате мястото си. 4-5-и са дни на тежки битки.

Дева 23 август – 22 септември

Ден на ловеца, жертвата е набелязана. Концентрирайте се над важните проблеми, задачи и ангажименти и до вечерта се постарайте да приключите и да намерите разрешение на всеки проблем. Поставете условията си, някъде ще се действа и ултимативно. Не се отказвайте от цели и намерения независимо препятствията по пътя. Не позволявайте трети лица да се намесват в играта. На 30-31-и предстои битка на интереси. Срещате голямата си конкуренция, участвате в неприятни спорове и облози. От обед на 1-и до обед на 3-и Луната се намира в хармоничния ви Козирог. Време е за пътуване и гостуване, за връщане на дългове и визити. 3-и е ден на козметични промени, важните имотни дела и проблеми си остават. На 4-и чакайте постъпление в бюджета. 5-и разпалва конфликти.

Везни 23 септември – 22 октомври

Очертава се успешен, активен и творчески уикенд. Уплътнете максимално времето си с делови и лични инициативи. Днес е денят на орела, който вече е набелязал жертвата и се спуска. Може да вземете своето и това, което ви се полага или не. Концентрирайте вниманието си в точно определена посока и до вечерта ще се похвалите с победа, с придобивка и постигане на поне една важна цел. 30-31-и са чудесни дни за делови инициативи. Уредете си срещи, подпишете нови договори, споразумейте се за бъдещите си действия в различни посоки. От 1-и Меркурий тръгва ретроградно и ни връща към старите ангажименти. 2-и е агресивен и рисков, нищо важно да не се започва. На 3-и късметът ви идва следобед. 4-и ви носи придобивки, а 5-и любовни недоразумения.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Работете и действайте в далечна перспектива. Всичко предприето ще ви донесе късмет, пари и ползи в бъдеще. Изяснете отношенията, направете предложения и чакайте такива. Тази вечер може да си поръчате сън-прогноза. Концентрирайте се върху проблемите си и утре ще се събудите с правилната насока и решение. Не се ограничавайте, явете се на конкурси, рекламирайте се по всички направления. 30-31-и са творчески и успешни, съдбата разхлабва хватката, може да се измъкнете с лекота от трудни положения. От 1-и Меркурий тръгва ретроградно и ни връща назад към стари задължения. Време е да се връщат дълговете. Всичко, което уредите и приключите до два дни, ще ви донесе ползи, а отложеното за 3-4-и ще ви вкара в конфликти. На 5-и късметът ви идва следобед, връщат ви дълг.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес родените около 1-и декември се отклоняват от цели, амбиции и желания в стремежа да угодят на някого или да привлекат вниманието му. Нищо не печелите, ако изоставите собствените си планове и намерения и се впуснете в чужди игри. Вечерта е натоварена с конфликти, обвинения и взаимни нападки. Концентрирайте се над проблема, преди да заспите, и ще сънувате пророчески сън. 30-и е рисков, особено за родените в първата декада. Привличате негативни влияния. На 31-и не споделяйте идеите си, преди да ги реализирате. 1-и ни връща назад към обещаното и недовършеното. На 2-и започнете с реформите независимо от реакциите на околните. 3-и е добър за приключване на имотни сделки. На 4-и постигате важна цел. На 5-и водете двустранни преговори без свидетели.

Козирог 22 декември – 20 януари

Не се нагърбвайте с много задачи, изберете посоката, която ще ви донесе обезпечение, пари и възможности за бъдещо успешно развитие в бизнеса и в живота. Парирайте опитите на странични хора да ви отклоняват от поставената задача. Енергетиката на този ден дава сила за духовно израстване и за справяне с физическите неудобства. Важно е да се определят приоритетите. На 30-и действайте без колебание и ще постигнете желаното. На 31-и всичко ще се уреди с полза за вас. От 1-и до 25-и Меркурий върви ретроградно, връщаме дългове и довършваме започнатото преди. 2-и идва с придобивки и повишение. На 3-и работете в имотно отношение. На 4-и печелят хората с точно определена цел. За 5-и планирайте само двустранни срещи, не е ден за събрания.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Ден, в който спираме на последната гара, приключваме успешно дълъг процес на тичане и отговорности и получаваме наградите за работата, старанията си, за любовта и проявеното разбиране. Не си променяйте програмата независимо кой и с какви предложения ще ви се обади. Концентрирайте се върху уговореното и планираното в предните дни. Чакат ви награди за верността и лоялността. 30-31-и са успешни, творчески и благоприятни за пътувания, за лични и делови контакти. 1-и ни връща към изостаналите задачи и неуредените отношения. На 2-и избягвайте конфликтите. На 3-и важното уредете следобед, Луната навлиза във Водолей. На 4-и постигате важна цел, подписвате нови договори и получавате награди за миналите усилия. 5-и ви среща с нужните ви специалисти.

Риби 19 февруари – 20 март

Денят е рисков и проблемен за родените около 1-5 март. Ще се наложи да работите за чужди интереси в момент, когато преследвате важна за бъдещето ви цел. Измъкнете се от негативни и стопиращи влияния, работете повече за личния си интерес, не позволявайте намеси, дистанцирайте се от хора, които винаги ви обсебват и вкарват в кошарата на собствената си болезнена амбиция. На 30-и нищо не ни се дава даром. 31-и е ден на вдъхновените идеи, не ги споделяйте с никого. От 1-и Меркурий тръгва ретроградно, ориентирайте се към приключване. На 2-и срещате агресия. На 3-и преговаряйте по имотните дела. 4-и ви води към важна цел и амбиция. Не се отклонявайте от пътя. На 5-и Луната навлиза в Риби, очертава се тежка и конфликтна вечер за родените в първата декада.

Неда Иванова, "Телеграф"

#седмичен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници