Има ли търговия с "кости, камъни и кръв" на софийските гробища

Има ли търговия с "кости, камъни и кръв" на софийските гробища

canva

A A+ A++ A

Има ли търговия с "кости, камъни и кръв" на софийските гробища, които са общо 9 парка и са в активите на общинското предприятие "Гробищни паркове".

В началото на годината директорът беше сменен, а изпълняващият длъжността към днешна дата, който е Румен Димитров обяви, че вече има ред и е спряна търговията с гробни места.

Такава не е имало, категорична е Яна Паскалева, която до месец февруари е директор на общинското предприятие. Не е имало схеми за финансово облагодетелстване.

На Централните софийски гробища беше репортер на БНР, за да се срещне с новия изпълняващ длъжността директор на гробищните паркове Румен Димитров. Той е категоричен, че няма назначени криминално проявени в неговия екип и управлява напълно прозрачно предприятието, в полза на хората.


Новият директор на общинското предприятие Румен Димитров твърди, че се работило в частен интерес и обвинява предшественика си Яна Паскалева, заместникът Димитър Хаджикотев и Коце Алексиев.

И тримата застават с имената си без да се срамуват от тях и разказват какво се случва в "Гробищни паркове" на Столична община.

Не се страхуват да говорят, въпреки, че Коце Алексиев е бил нападан с нож. Обвинени са от настоящото ръководство на общинското предприятие "Гробищни паркове":

В началото от встъпването на новия директор Алексиев не е имал проблеми с новото ръководство на общинското предприятие "Гробищни паркове". На първата си среща с изпълняващия длъжността директор Румен Димитров е останал с много добро впечатление от него

Последвала нова среща с изпълняващия длъжността директор на общинското предприятие "Гробищни паркове".

Корупция има в момента в общинското предприятие, е убеден Коце Алексиев, според който изпълняващият длъжността директор Румен Димитров е мародер.

#гробище

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници