Кошмарен април за тези 4 зодии

Кошмарен април за тези 4 зодии

Pixabay

A A+ A++ A

Астрологът и таролог Юлия Лифанова споделя важна информация за предстоящия период, когато трябва да се подготвим за предизвикателства и да се справим с "чудовищата" от миналото.

Според нея, всеки три месеца ретроградният Меркурий предизвиква промени във всички нас, които се отразяват в различни аспекти на нашия хороскоп. През април, този планетарен феномен се проявява с особена интензивност, като носи със себе си невероятна мъдрост от самата Вселена.

Меркурий ще се придвижва близо до Бъдещия възел, като ни подтиква да преосмислим нашите стремежи и методи за постигане на нови цели. Той ни насърчава да направим изменения в живота си, защото позицията му в Овен ни насочва към разговори за собственото ни "аз", ценностите ни и какво е необходимо за личното ни развитие.

Отлагането, от което се нуждаете през април, е вътрешният ви диалог със себе си да се превърне в компас, за да изградите по-правилен път към щастието.

Овен

През април 2024 година, Овните се очаква да преживеят период на преосмисляне на себе си, своя имидж и бъдещите планове. Този месец обещава да бъде изключително предизвикателен, като Вселената ще проведе преглед на това колко добре ценностите на Овните отговарят на живота, който те водят. В резултат на това, ретроградният Меркурий, активен от 1 до 25 април, може да насърчи желанието за изолация и вътрешно самооткриване.

Въпреки това, затъмнението на 8 април акцентира, че е време за Овните да поемат инициативата и да не се надяват на партньорите си или други хора, за да постигнат щастие. Това събитие подсилва необходимостта от активно действие и поемане на контрол върху своите собствени животи, вместо да се надяват на външни влияния за удовлетворение.


Дева

Ретроградният Меркурий ще премине през вашата зона на кризата и духовната трансформация, като акцентира върху справянето с "чудовищата" и комплексите, които са дълбоко вкоренени във вас. Може би сте на път да изградите нова връзка или да напреднете в кариерата си, но определени аспекти на вашата личност временно пречат на този процес. Тези аспекти могат да включват лични убеждения, свързани с вашата вяра в себе си, вашата сила, сексуалност и привлекателност.

Препоръчително е да се вгледате в миналото си и да разберете какво ви е довело до съмнения в собствената ви стойност, като ви е "заплашвало" с чувството, че не сте достатъчно добри. Вероятно в момента в живота ви има хора, които отново стимулират тези негативни мисли. Не забравяйте, че всяко драконче и принцеса са вътре във вас, което означава, че вътрешните ви страхове са част от вас. Не се притеснявайте да се променяте и бъдете по-гъвкави в отношението си към себе си.

Везни

Април ще бъде изключително предизвикателен за вас поради отношенията с противоположния пол. Партньорът ви може да ви напомни за някого от миналото или ситуацията във връзката да прилича на вече изживяни моменти. Всичко това е предназначено да ви помогне да направите калибрация със себе си: да разберете какви сте сега и какви сте били в миналото, какво се е променило във вас.

Венера, управителката на Везните, ще бъде в сектора на партньорствата и взаимоотношенията, подобно на ретроградния Меркурий. Това означава, че всяко мнение, комплимент или критика, които получавате от хора, имат за цел да ви насочат към онези аспекти от личността ви, които предизвикват подобни ситуации да се повтарят.

Риби

През април, влиянието на ретроградния Меркурий може да окаже силен удар върху вашето самочувствие, особено през финансовите въпроси. Уроците, които трябва да научите, вероятно ще се явят чрез финансовите предизвикателства, които ще срещнете. Подаръците и услугите, които получавате от партньора си, ще бъдат пряка индикация за това колко се цените наистина.

В случай че се сблъсквате с трудности в повишаването на заплатата си, това може да е сигнал от Вселената, че не се оценявате достатъчно. Съветът от ретроградния Меркурий за Рибите е да преразгледате внимателно разходите си и да потърсите нов източник на доходи, който може да ви помогне да укрепите самочувствието си. Важно е да имате около себе си група за подкрепа - мъже и любящи приятелки, които да ви помагат в този процес. Тогава, дори когато морето е бурно, ще сте подготвени да се справите с предизвикателствата.

#зодии #ретрограден Меркурий #слънчево затъмнение

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници