Чужди издания: Ванга предрекла атентат срещу Путин и световна финансова криза

Чужди издания: Ванга предрекла атентат срещу Путин и световна финансова криза

kremlin.ru

A A+ A++ A

Владимир Путин ще е жертва на атентат. Тази прогноза дава Баба Ванга за 2024 година. Това твърди американският сайт unilad.com., както и редица английски издания.

Според американците българската пророчица, предсказала злощастния 11 септември и пандемията COVID-19, прави ужасяващи прогнози за 2024 г. Научни открития, разрушителни природни бедствия и световна икономическа криза ни очакват тази година.

Починалата през 1996 г. Ванга става популярна и като балканския Нострадамус, тъй като множество от предсказанията й се оказват верни.

За 2024-та Ванга вещае, че президентът на Русия Владимир Путин ще бъде жертва на опит за убийство. Пророчицата от Петрич обаче не споделя дали атентатът ще е успешен, или не.

Ванга предсказва, че ще се увеличат терористичните атаки в Европа. Само преди дни над 140 човека намериха смъртта си в атентат в Москва.

Според пророчицата "голяма страна" е готова да тества биологични оръжия през тази година. Коя е тя, не се споменава.

Прогнозите й за 2024-та като цяло са доста мрачни. Баба Ванга предсказва, че светът ще бъде изправен пред икономическа криза, ще има още по-ужасяващи метеорологични явления и хакерите ще увеличат своите кибератаки. Последните ще ударят жизненоважна инфраструктура. Това ще създаде опасност за сигурността в света.

Единственото оптимистично пророчество за 2024 г. е, че ще бъдат разработени нови лечения за някои заболявания, които в момента се смятат за терминални.

Едва април е, а някои от предсказанията на Баба Ванга вече се сбъднаха. Едно от тях според изданието е, че Великобритания и Япония ще бъдат изправени пред финансови затруднения. В същото време през последните седмици беше потвърдено, че се работи по ваксина срещу рак на белите дробове. "LungVax" се създава от учени от Оксфордския университет, Института "Франсис Крик" и Лондонския университетски колеж. Tе са получили финансиране от 1,7 млн. паунда от благотворителни организации за направата на 3000 ваксини.

Русия също обяви, че също създава ваксина срещу рак.

"Много се доближихме до създаването на така наречените противоракови ваксини и имуномодулиращи лекарства от ново поколение... Надявам се, че скоро те ще бъдат ефективно използвани за индивидуална терапия", обяви Владимир Путин на московски форум. Той не уточни кои видове рак ще лекуват ваксините.

Баба Ванга вещае слънчева активност, която ще повлияе на Земята. Тази прогноза, изглежда, също ще се сбъдне, поне частично. Съвсем наскоро НАСА откри ново слънчево петно. То може да доведе до изригвания и "изхвърляне на коронална маса" на слънчева плазма. Това сериозно ще повлияе на електропреносните мрежи на Земята.

В крайна сметка не е ясно откъде западните медии получават пророчества, направени от Ванга за всяка конкретна година. От фондацията на пророчицата са категорични, че тя не е правила предсказания, свързани с конкретни дати, пише "България днес".

#Баба Ванга #Ванга #Владимир Путин #предсказания

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници