Скандал с гол колаж на общинска съветничка разтърси Димитровград

Скандал с гол колаж на общинска съветничка разтърси Димитровград
Катя Панева. Снимка: Коалиция „Да за Димитровград"
A A+ A++ A

Общинските съветници от Димитровград получиха на електронните си пощи фотоколаж с гола снимка на своята колежка Катя Панева, вмъкнат в подписана от нея докладна записка.

В писмо до медиите се твърди, че писмото е било изпратено от личния мейл на председателя на местния парламент Стефан Димитров, предаде Дарик радио.

Димитров категорично отрече. Разсъблечената с компютърна обработка Катя Панева внесе жалба в прокуратурата.

Катя Панева определи случилото се като гадна шега или провокация, която цели да омаловажи работата й в местния парламент.

„Най-гадно е за децата ми. Голямата ми дъщеря го видя и се разплака", обясни тя.

Председателят на Общинския съвет в Димитровград Стефан Димитров каза, че не за първи път някой прави опит да го очерни по подобен начин.

„Ако това е политическият живот в България, това е жалко. Ако по този начин се работи срещу политици, които говорят, това е жалко", каза той.

В разпространеното и до националните медии писмо подателят Петър Карагьозов посочва като източник на информацията съветници от ГЕРБ.

Председателят им Вълчо Митрушев категорично се разграничи и апелира компетентните органи възможно най-бързо да разкрият извършителя.

„Разграничаваме се от тази долна публикация и в най-скоро време компетентните органи трябва да се заемат и да разкрият виновника за това нещо. Възмутен съм от дъното на душата си", сподели той.

Общинският съветник от БСП Христо Цветков още в неделя е получил две докладни от фалшивия електронен адрес на председателя Димитров, в които обаче колажът не присъствал.

В четвъртък пристигнало и писмото с докладната, в която е вмъквана снимката така, че да създаде алюзия за голота, разказа Цветков и определи случилото се като недопустимо.

Никой от замесените не се ангажира с конкретни подозрения за поръчителите на грозния скандал. Всички са категорични обаче, че той е обида за институцията на общинския съвет.

#Димитровград #Стефан Димитров #общински съвет #България #ГЕРБ #БСП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници