Барбара от "Ергенът": Аз съм повече мъж от всички "ергенчета" досега

Барбара от "Ергенът": Аз съм повече мъж от всички "ергенчета" досега

стоп кадър

A A+ A++ A

Барбара напусна популярното телевизионно риалити шоу „Ергенът“ тази седмица и сподели своите мисли за преживяването и участниците в подкаст. В откровен разговор тя обсъди защо смята, че Алек не е подходящият мъж за нея, как се чувстваше относно някои от другите момичета .

Виктория от "Ергенът": Местя се в чужбина и слагам брекети!

Виктория от “Ергенът” се жалва на лайф в Тик Ток: Не съм уволнена!

Първо, Барбара призна, че е почувствала облекчение да напусне „Ергенът“. Приятелките й признали, че в последния епизод тя е изглеждала най-щастлива от цялия си престой в предаването.Тя сподели, че е усетила, че Алек не е правилният човек за нея и че вярва, че заслужава някой по-добър. Освен това тя разкри, че е забелязала, че лъжите й са били очевидни по време на нейното участие в шоуто. „Личеше си, когато лъжех“, каза тя, обяснявайки, че винаги е усещала как устата й се извива, докато изрича лъжи.

СНИМКИ Тайната падна: Ето кой е футболистът до ергенката Габриела

Лъжа, след мъжа: Маги и обвързаната Габи - приятелки от години СНИМКИ

Маските падат: Масово участничките в "Ергенът" са обвързани, Алек крие приятелка адвокат

Що се отнася до предпочитанията си за мъже, Барбара беше ясна: тя харесва мъже със спортен дух, които се занимават с борба или бокс, по -високи са от нея и имат брада. За разлика от тях, тя смята, че Алек просто не отговаря на нейния тип. Въпреки че го уважава и го намира за приятен човек, тя вярва, че заслужава някой, който наистина я вдъхновява и предизвиква.

Освен това Барбара изрази мнението си за някои от другите момичета в къщата. Тя нарече Теа нахална и егоцентрична, заявявайки, че тя често води монолози, без да обръща внимание на чувствата на другите. Що се отнася до Силви, Барбара обясни, че се е шегувала с нея, за да поддържа нещата забавни, но призна, че Силви може да е приела шегите й твърде сериозно.

„Аз съм по-мъж от всички тези момичета взети заедно“, каза тя с усмивка. „Ако говорим за Алек, Евгени и Виктор, определено бих ги победила всичките.“

Виктория от “Ергенът” каза за окото и насоли яко участничките

Добави, че не иска да види приятелката си Киара с Алек, защото "Тя може повече!"

Като изразява мнението си за Алек, другите момичета и собствената си способност да се ориентира в ситуацията, тя демонстрира своята сила и решителност. Феновете ще трябва да останат настроени, за да видят дали Барбара ще намери любовта другаде или ще продължи да търси идеалния партньор според собствените си условия.

#"Ергенът"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници