Депутат от ГЕРБ подаде оставка заради конфликт на интереси

Депутат от ГЕРБ подаде оставка заради конфликт на интереси
Народният представител от парламентарната група на ГЕРБ Вяра Петрова се отказа от депутатското си място и от координирането на общинската структура на ГЕРБ в Карнобат. Снимка: globusnews.net
A A+ A++ A

Народният представител от парламентарната група на ГЕРБ Вяра Петрова се отказа от депутатското си място и от координирането на общинската структура на ГЕРБ в Карнобат.

Срещу Вяра Петрова бе подаден сигнал в Комисията за корупция по високите етажи на властта, в който от БСП я обвиняват в конфликт на интереси.

Сигналът бе представен като оказван натиск от нея върху регионалното бюро по труда, за да може фирмата на нейния съпруг да вземе ваучери за преквалификация.

В заявление до Изпълнителната комисия на партията Вяра Петрова декларира, че след произнасяне на Комисията за конфликт на интереси и при констатирани нарушения, ще депозира оставката си като народен представител и пред Народното събрание, съобщиха от управляващата партия.

Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще вземе решение по депозираните оставки на Вяра Петрова след произнасянето на комисията.

#Вяра Петрова #депутат от ГЕРБ #конфликт на интереси #ГЕРБ #Народно събрание #преквалификация

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници