Samsung ATIV S може би ще се появи на пазара тази година

Samsung ATIV S може би ще се появи на пазара тази година
A A+ A++ A

ATIV S бе първото устройство с Windows Phone 8, което бе обявено още в края на август. За момента обаче телефонът не се продава никъде. В последните седмици плъзнаха слухове, че ATIV S ще се появи чак догодина, като се цитираха дори дати през февруари, а песимисти дори започваха да допускат, че двете джаджи никога няма да видят бял свят.

В крайна сметка може би Samsung ще успеят да пуснат един от най-чаканите телефони с WP8 малко преди Коледа. Поне за това говорят подготовките на маркетинговите отдели на различни мобилни оператори по света. O2 Ирландия примерно официално съобщи, че в момента тества ATIV S, а английският оператор от същата група направо има изложени рекламни материали в магазините си. За момента обаче телефонът не е наличен.

Още по-интересна е ситуацията при канадския оператор Rogers, който е стартирал специална коледна промоция на устройството. Желаещите обаче трябва първо да сключат необходимия тригодишен договор и след това да чакат Дядо Коледа да ги зарадва навреме за празниците. Rogers ще предлага и таблета Samsung ATIV Smart PC с двуядрен процесор Intel Atom и LTE възможности.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници