Почина съпругата на Ангел Бончев - Камелия

Почина съпругата на Ангел Бончев - Камелия
Семейство Бончеви бяха сред жертвите на групата за отвличания „Наглите". Снимка: frognews.bg
A A+ A++ A

Съпругата на Ангел Бончев - Камелия, почина след като не успя да се пребори с онкологичното си заболяване.

Тя бе в много тежко състояние и претърпя операция. Единият от бъбреците й е бил пред изсъхване. Усложненията се появили след хемодиализа. През последните два-три месеца те станали необратими, предаде бТВ. 

Първите признаци, че има сериозни нарушения при функционирането на бъбреците, станали торбички под очите на Камелия и влошени показатели на част от кръвната й картина. Освен това се подуло лицето й, а също и краката. 

Камелия Бончева е била в тежка депресия, но цялото семейство до последно е било до нея и я е подкрепяло.

Ангел Бончев смята, че състоянието на жена му се дължи на лекарска грешка, тъй като още от начало е била с грешно поставена диагноза и я лекували за друго заболяване, предаде БЛИЦ.

Опелото е в сряда в църквата Свети Седмочисленици в София.

Семейство Бончеви бяха сред жертвите на групата за отвличания „Наглите".

Ангел Бончев и съпругата му бяха сред отвлечените от престъпната група  „Наглите". Бившият президент на ФК „Литекс" бе отвлечен от бандата „Наглите" през май 2008 г.

Той бе държан в плен 50 дни, а при предаването на откупа бе похитена жена му Камелия. За да я освободят, похитителите му наредиха да направи дарение на фондация  „Утре за всеки" в размер на 157 000 евро.

По-късно Ангел Бончев заведе дело срещу фондацията за връщане на парите, което спечели през април т. г.

По време на процеса журналистическо разследване показа как председателят на управителния съвет на „Утре за всеки" Нина Хаджийска твърди, че с парите на Бончеви са открили център за рехабилитация на болни от рак на гърдата жени. В същото време обаче пациентките си плащат за прегледите и процедурите, освен това се предлагат СПА процедури и масажи. 

Камелия Бончева определи начина, по който се харчат парите, като „търгашество". 

„Аз съм потърпевша от такова заболяване и си помислих, че не може човек, който е преживял такова нещо (Хаджийска - бел. ред.) да развива такава дейност и да предлага такива услуги. Това е неморално... просто нямам думи!", каза още Камелия Бончева, която след отвличането се разболя от рак.

През май месец тази година стана ясно, че се е влошило състоянието на онкоболната Камелия, а съпругът й призна, че няма финансови средства и лечението й е поето изцяло от приятели.

#Ангел Бончев #Камелия Бончева #„Наглите" #„Литекс" #отвличане #рак #лекарска грешка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници